Spro wederom groots aanwezig op VISMA

Spro wederom groots aanwezig op VISMA  

Vrijdag 28 tot en met en zondag 30 maart 2014 gaan voor duizenden sportvissers de deuren van Ahoy in Rotterdam open! Spro is wederom prominent aanwezig op de VISMA 2014 met een stand van maar liefst 360 vierkante meter om tal van nieuwe materialen te demonstreren.
 
Voor 2014 zijn er een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Stuk voor stuk doordachte producten die met visie en toewijding voor de zoet- en zoutwatervisserij ontwikkeld zijn. Hieronder een kleine greep uit het nieuwste assortiment.
 
Voor meer informatie over deze en andere Spro-molens, klik hier.
 
Er ging een lange periode aan vooraf en nu is de fraai vormgegeven ZA-Power een feit. Deze molens behoren tot de nieuwe generatie werpmolens in het Spro-assortiment en zijn speciaal ontwikkeld voor de karpervisserij.
 
Wat direct opvalt aan de ZA-Power is de uitzonderlijke lijncapaciteit: maar liefst 620 meter 0,35millimeter (mono) past moeiteloos op de spoel. Dit extreme spoelvermogen wordt alom gewaardeerd en door velen als zeer positief betiteld. De lijn ligt na het passeren van de magische 600m nog steeds mooi en egaal op de spoel.
 
Elegant en bovenal één brok techniek.
 

Gamakatsu komt voor dit seizoen met een gloednieuwe serie hengels met de naam Destrada, waardig aan de merknaam Gamakatsu.
 
Deze schitterende serie combineert Toray carbon voor een ultradunne, gevoelige en lichtgewicht blank met een Micro-Pitch Tapering voor extra kracht en snelheid.

 

Meer weten over deze luxe serie, klik dan hier.
 
Met trots presenteert Spro voor 2014 de nieuwe Insync-hengels. Niet alleen revolutionair in blank-design, maar ook uniek vanwege de nieuwste Micro-Wave geleideogen van American Tackle. Deze geleideogen zorgen voor een perfecte lijncontrole voor spin- en baitcasthengels.
 
Je moet het zien en voelen om het te geloven! 

 
De Micro-Wave geleideogen op de Spro Insync-hengels geven een aantal voordelen:
 
Verder werpen - dit wordt bereikt door het absorberen en in voorwaartse richting sturen van energie met behoud van lijnsnelheid.
 
Makkelijker werpen - er is minder kracht nodig om te werpen dankzij de verhoogde snelheid waarmee de lijn door de ogen schiet; de blank laadt en herstelt natuurlijker zonder remillimetering door toegenomen lijnvibratie. 
 
Nauwkeuriger werpen - door minder kracht te gebruiken tijdens het werpen is het makkelijker om precies en doelgericht te werpen.
 
Breder scala aan kunstaas per hengel - door het gecontroleerd gebruiken van energie kan zowel lichter als zwaarder kunstaas gebruikt worden.
 
Windknopen behoren tot het verleden - doordat de lijn tijdens het werpen het startoog niet kan inhalen kan deze er dus ook niet meer omheen slaan. 
En alsof dat nog niet genoeg is, er staat op de blank tussen het start- en topoog een hele serie AT Snagless-geleideogen.
 
Je moet het zien en voelen! Klik hier voor meer informatie over deze hengels.
 

De nieuwe Gamakatsu G-Power Premium Braid Neo wordt gevlochten van een uniek, geavanceerd type polyethyleenvezels om een perfect ronde en soepele lijn te creëren met een zeer hoge trekkracht-diameterratio. De nieuwe ultra-pitch vlechtstructuur maakt dat de lijn gladder aanvoelt.
 
Hierdoor wordt de frictie en de ruis op de lijnrol én in de geleideogen tot een minimum beperkt. 
De lijn is supergevoelig en geeft haarfijn elke aanbeet door. De uitgebalanceerde, comfortabele stijfheid van de lijn maakt dat hij probleemloos werpt en tangle-free door de ogen vliegt. G-Power Neo komt in de kleur mosgroen op spoelen van 135 en 2.000 meter.

 
Een premium gevlochten lijn, gefabriceerd en gespoeld in Japan.

 
De inmiddels bekende en door veel roofvissers gewaardeerde Komodo Shad-familie heeft er een nieuwe telg bij: de Komodo Shad 60. Deze in de Verenigde Staten vervaardigde shads met pedaalstaartjes hebben eigenlijk geen verdere uitleg nodig behalve dat deze 6 centimeter uitvoering perfect geschikt is voor het vissen met de kleinste loodkopjes om een zo natuurlijk mogelijke zwemactie te bereiken, op welke snelheid dan ook! 
 
Kom die fenomenale zwemactie van de Komodo Shad bekijken op de Visma!
 
Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen op alle beursdagen aanwezig zijn om al je roofvisvragen te beantwoorden en de allernieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied te laten zien.
 
Henk Simonsz en Yvo Bindels zijn alle dagen aanwezig en zullen onder andere de nieuwe Komodo Shads demonstreren.
 
Na de succesvolle introductie van de Aminol-range heeft Strategy Baits haar testvissers als doel gesteld een nieuwe en unieke boilie te ontwikkelen. De doelstelling was om verder te wandelen op het ingeslagen pad van de Aminol-serie, daarbij gebruikmakend van de allerbeste ingrediënten, echter zonder toevoeging van flavours.
 
Al snel werd gekozen voor een boilie op basis van vismeel gecombineerd met natuurlijke specerijen, maar het belangrijkste ingrediënt bleek toch wel de keuze voor Salminol. 
 
Wederom een onweerstaanbaar aas.
 
Het grote verschil tussen Aminol en Salminol is dat Aminol gewonnen wordt uit witte vis en Salminol uit zalm. Salminol is veel dikker en biedt een rijkdom aan aminozuren. Salminol is écht een van de betere natuurlijke attractoren en mede daarom is de Salty Krill & Salminol een onweerstaanbaar aas.
 

De StrategyBaits kant-en-klare particle range is gemaakt volgens uniek bereidingsproces. Door dit proces blijven alle natuurlijke stoffen en attractoren behouden in de particles en dit is dan ook direct merkbaar wanneer de pot opengedraaid wordt: je ruikt en proeft de kwaliteit! 
 
Deze particle range is PVA-vriendelijk en wordt geleverd in een gesealde, handig afsluitbare pot. Een groot bijkomend voordeel is dat de particles op natuurlijke wijze houdbaar gemaakt zijn en dus geen bittere of zure nasmaak hebben! Verkrijgbaar in de mixen Hemp & Tigers, Tigers, Chili Garlic & Hemp en Mixed Particles.
 
Kant-en-klare particles volgens een uniek bereidingsproces.
 

Diverse Strategy-consultants zijn present waaronder Pieter van de Werfhorst en Saron Debets om al je karpervragen te beantwoorden.
 
Cresta SpeedFeed
Na de succesvolle lancering van het Cresta SpeedFeed-lokvoer en de -boosters zijn we nu een stap verder gegaan met een complete range Pre-Drilled Boilies van 9 millimeter, Soft Hook Pellets in 6 millimeter en 8 millimeter, Mini Dumbbells 12x9 millimeter en kneedbare Bait Dough in 9 millimeter. Allen verkrijgbaar in potjes van 80 gram in de smaken Tutti Frutti, Strawberry, Vanilla, Cheese, Monster Crab en Halibut.
 

Cresta SpeedFeed; een onweerstaanbaar aas.
 

Spro-zoetwaterteamlid Anouk van der Belt zal alle beursdagen aanwezig zijn om al je vragen op witvisgebied te beantwoorden.
 
Graag zien we je in het weekend van 28 tot en met 30 maart op de Visma te Rotterdam!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -