Spro Rod Sox, donders handig

Spro Rod Sox, donders handig

Door Team Spro
 
Je hebt weleens van die producten waarvan je denkt: “Waar zou dat nou goed voor zijn?” Eenmaal in gebruik genomen denk je: “Da’s toch donders handig!” Typisch voorbeeld van zo’n artikel is de Spro Rod Sox.
 
Met de Rod Sox kun je heel eenvoudig je opgetuigde werphengel(s) vervoeren dan wel opbergen. Lijnen raken niet meer in de war en je houdt je hengeldelen mooi compact en goed beschermd bij elkaar. 
 
“Waar zou dat nou goed voor zijn?”
 
Naast het behoud van je materiaal is het ook gewoon praktisch. Je schuift de Rod Sox in één beweging over je afgebroken, maar nog opgetuigde hengel en schuift hem er met hetzelfde gemak vanaf zodat je weer klaar bent voor de actie.
 
Je hengel eenvoudig en veilig vervoeren en/ of opbergen en net zo snel weer klaar voor de actie.
 
Door de gevlochten structuur van het kunststof (polyethyleen filament) is de Rod Sox flexibel genoeg om over ieder type hengel heen te schuiven, ongeacht de grootte van de geleideogen. Mocht je met je haak of haken in de Rod Sox terechtkomen, dan haal je die er vrij gemakkelijk weer uit. 
 
Haken vormen geen probleem voor de Rod Sox, maar zonder is het nóg gemakkelijker!
 
Bij het gebruik van kunstaas met één of meerdere dreggen is het wel raadzaam het kunstaas van de speld af te halen voordat je de hengel weer in de Rod Sox schuift, dat is gewoon makkelijker.
 
Supersimpel, zeer gebruiksvriendelijk, hartstikke duurzaam, licht in gewicht en beschikbaar in 3 kleuren.
 
Ook donders handig en typisch zo’n artikel waarvan je waarschijnlijk net zo had kunnen denken: “Waar zou dat nou goed voor zijn?” ...
 
... de Spro Rod Fix Bands.
 
Voor meer informatie over de Rod Sox, klik hier.
 
Voor meer informatie over de Rod Fix Bands, klik hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -