SPRO pakt groots uit op Hengel Expo Kortrijk

Persbericht SPRO Sports Professionals

SPRO pakt groots uit op Hengel Expo Kortrijk

3 & 4 December zullen de hallen van de Kortrijk Expo weer het toneel zijn van de 9de Hengel Expo, de belangrijkste hengelsportbeurs van België waar groothandel SPRO aanwezig zal zijn om alle noviteiten van de bekende merken Spro, Gamakatsu, Strategy en Watersnake aan het grote publiek te tonen. Wij zullen met ons team klaar staan om het nieuwe pakket te tonen en al uw vragen te beantwoorden. Hieronder alvast een klein voorproefje van onze nieuwe ontwikkelingen…

Molens
Het heeft even op zich laten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver: naast onze meest succesvolle molen ooit, de Spro RedArc, hebben wij vanaf dit seizoen ook de nieuwste GoldArc, GrandArc en Opera-molens. Of wat te denken van de nieuwe ZaltArc en de nieuwe Passion XTR met slip voorop?!


Hengels
Een gigantische uitbreiding in de Cresta-serie mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met maarliefst 8 verschillende hengeltypes voor de meest extreme omstandigheden. Van echte wedstrijdtoppers tot ultieme krachtpatsers, alles zal op volle lengte uitgelegd en te voelen zijn tijdens de HengelExpo. Tevens zullen de Spro-specialisten Jan Verbruggen & François Busschots aanwezig zijn om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Kunstaas, kunstaas en nog meer kunstaas…
Voor het komende seizoen hebben wij weer een aantal geweldige nieuwe zaken in de line-up. Denk hierbij aan nieuwe series pluggen, zoals de naar Japanse maatstaven ontwikkelde Nippon en de natuurgetrouwe Ikiru-serie. Of wat te denken van nieuwe kleuren in de befaamde assortimenten PikeFighter, Screamin’Devil en Rapper pluggen? Of de nieuwste aanwinst, de kleinere Baby Devil met unieke nieuwe kleuren en de nieuwste weedless Aruku75 met speciale Gamakatsu dubbele haken e
n de langverwachte en kleinste telg in het BBZ programma – de BBZ 2,5”.


De kleinere Baby Devil in unieke kleurcombinaties.

En last but not least: de Triple Devil die op de valreep de deadline haalde waardoor onze nieuwste 3-delige  Screamin’Devil Swimbait het daglicht eindelijk mag zien. De nieuwste kleuren binnen het DullShad-pakket en natuurlijk de nieuwste DullShads met garnalen flavour. Er is gewoonweg te veel om op te noemen dus kom langs in Kortrijk en laat u verrassen!


De gloednieuwe Triple Devil.

Spro Snyper® Braid
Een nieuwe gevlochten lijn, en niet zo maar eentje. Spro is van mening dat dit een zeer bijzondere lijn is met een superglad oppervlak en zeer hoge trekkracht. Spro Snyper® Braid biedt twee sleuteleigenschappen die deze gevlochten lijn uniek maken: PTFE-coating en Pre-stretching. De PTFE coating maakt de lijn vrijwel waterdicht en houdt daardoor het absorberen van water tegen. Het nut hiervan is dat de Spro Snyper® Braid o.a. langer meegaat, zelfs na een seizoen van heel intensief gebruik.

PTFE coating houdt ook de hittevorming tegen en vermindert de wrijving van de lijn in de geleideogen waardoor het geluid minder wordt, de lijn nauwelijks beschadigt en er verder en preciezer geworpen kan worden. Door de pre-stretching behandeling die de Spro Snyper® Braid heeft ondergaan, heeft de lijn een hogere trekkracht gekregen. De PTFE-coating en de pre-stretching maken de nieuwe Spro Snyper® Braid uniek!

G1 Competition: Haken moeten perfect zijn!
In nauwe samenwerking met het Spro zoetwaterteam en internationale topvissers, heeft Gamakatsu een serie haken en onderlijnboekjes ontwikkeld voor de zeer kritische en prestatiegerichte visser. Zowel haken als nylon zijn van de allerhoogste kwaliteit en bieden optimale zekerheid.

Strategy
Ook op het gebied van karpermateriaal hebben we dit jaar niet stil gezeten en komen we met een compleet nieuw programma aan stoelen, stretchers, tenten en luggage.

Ook de langverwachte uitbreiding in het Fuzz-pakket is de zinkende Leadcore Fuzz Leader en het nieuwe Short Cut Fuzz Lood voor optimale camouflage van de laatste meter.

Het voltallige SPRO-team heet u van harte welkom op de HengelExpo te Kortrijk!

Meer informatie vindt u op: www.spro.eu en www.hengelexpo.be.