Spro lanceert nieuwe watersportcatalogus

Persbericht Spro BV

klik om de catalogus te bekijkenSpro lanceert nieuwe watersportcatalogus

De nieuwe, 36 pagina’s tellende catalogus van Jarvis Marine is vanaf heden te vinden op www.spro.eu. Tal van nieuwe elektromotoren en een compleet nieuwe serie bootaccessoires zijn voor het eerst te bewonderen in de nieuwe online catalogus.

Jarvis Marine
Jarvis Marine is één van de snelst groeiende bedrijven in de watersportindustrie. Sinds 2006 heeft Jarvis Marine een goede naam opgebouwd met de uitstekende range Watersnake® elektromotoren. Deze Australische tak van het bekende moederbedrijf Jarvis Walker heeft de gehele productie en assemblage van de Watersnake motoren in eigen beheer.

Voordat de motoren hun weg naar de watersporter en visser vinden, worden ze aan de hand van de hoogste kwaliteitsstandaard afgebouwd en individueel onderworpen aan een uitgebreide test. SPRO is er dan ook trots op om exclusief verdeler te zijn van Watersnake® motoren en Jarvis Marine watersportaccessoires voor verschillende landen binnen Europa.

Watersnake Elektromotoren
Het Watersnake® assortiment biedt een keur aan modellen, elk met unieke features en specificaties; van de zwaarste 80lb Bow Mount met traploze snelheidsregelingen, voetbedieningspaneel en twee afstandbedieningen tot de lichte 18lb-versie voor gebruik achter een kleine opblaasboot.

 

Eén aspect blijft echter gelijk: de motoren hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en bieden zeer zeker waar voor hun geld!


“Watersnake biedt veel kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs”, aldus Henk Simonsz - consultant Spro/Gamakatsu.

Jarvis Marine Accessoires
Voor 2011 hebben we besloten een compleet programma aan boot- en watersportaccessoires in ons assortiment op te nemen. Een complete serie verlichting, elektronica, pompen, lijnsoorten, elektrische ankerlieren en traileraccessoires worden voor het eerst aangeboden. Ook heeft Jarvis Marine navigatie en veiligheid hoog in het vaandel staan, met een interessant aanbod van verschillende kompassen en handige survival tools.

Bekijk hier de catalogus en ga voor meer informatie over verkooppunten naar www.spro.eu.