Spro kunstaas bij Fauna hengelsport

Persbericht Fauna Hengelsport

Spro kunstaas bij Fauna Hengelsport

Fauna Hengelsport, de grootste en meest uitgebreide roofvisspecialist van Nederland doet er een schepje bovenop. De hengelsportgigant uit Raamsdonksveer haalde onlangs het gehele kunstaaspakket van Spro in huis. Alle pluggen, shads, loodkopjes en de overige materialen die Spro op roofvisgebied te bieden heeft, zijn letterlijk op voorraad genomen! 
 
Dankzij deze uitbreiding is de kunstaascollectie van Fauna Hengelsport gerust imposant te noemen. De collectie bestaat namelijk verder uit de merken: Pike XL, Q-baits, Rozemeijer, ITT, Salmo, Megabass, Savage, Yo-zuri, Rapala, Storm, Mann’s, Musky Mania, Musky Innovations, Pearson Grinder, Strike Pro, Sizmic, Grandma.  
 

Al het kunstaas van Spro.
 
Lucky Craft, Reaction Strike, Ondex, Vibrax, Northland Tackle, Abu Garcia, Berkley, Fox Rage, Fox, Ht-Baits, Art-Baits, Lunker-City, Reins, Culprit, Relax, Delalande, Keitech, DUO, Ilex, Fish Arrow en A&A completeren de collectie. 
 

Een deel van de imposante collectie kunstaas.
 
Ook voor de echte liefhebber is gezorgd. Wat bijvoorbeeld te denken van de schitterende collectie handgemaakte jerkbaits van Rob Kraaijeveld!
 

Handgemaakte jerkbaits.
 
Naast deze gigantische collectie kunstaas vind u bij Fauna hengelsport het grootste assortiment St. Croix hengels van Nederland.
 

Swim baits in vele uitvoeringen.
 
Uiteraard is er ook op het gebied van overige hengels en molens voor voldoende keus gezorgd. Bij Fauna Hengelsport krijgt u alle tijd om de perfecte set samen te stellen en is het gemotiveerde personeel meer dan bereid om met u mee te denken. 
 

Er hangt nóg een wand vol met kunstaas.
 
Er staat zelfs een grote kunstaasbak klaar waar u uw gekozen kunstaas kunt uitproberen. Zo voorkomt u dat u onbedoeld met het verkeerde kunstaas naar huis gaat.
 

Het kunstaas kan worden uitgeprobeerd in de kunstaasbak.
 
Vis vangen is tenslotte het meest belangrijke van een bezoekje aan een hengelsportwinkel en dat realiseren ze zich bij Fauna Hengelsport maar al te goed!
 
Meer informatie op de website van Fauna Hengelsport

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -