image description

SPRO – IRIS Popeye 100/120 – Must-have voor baars & snoekbaars!

Dit is de softbait waar veel roofvissers op hebben gewacht. De IRIS Popeye in een meer bescheiden formaat! De uiterst populaire IRIS Popeye is vanaf nu ook beschikbaar in 10 én 12 centimeter. Ideaal voor wie bijvoorbeeld graag werpend vanaf de kant, of vanuit de boot vist!


De IRIS Popeye 100 & 120 vormen de ideale snack voor vele roofvissen, ’s zomers én ’s winters!

SUBTIEL & EFFECTIEF
Het ronde en slanke lichaam van de IRIS Popeye in combinatie met de subtiele staart geven deze shad een unieke, verleidelijke actie. Dankzij de subtiel vormgegeven staartwortel kwispelt de ronde schoepstaart zelfs bij enorm lage snelheid.
 

De IRIS Popeye 100 & 120 zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 UV-Actieve, vangende kleuren!

DE IDEALE IMITATIE
Deze softbaits vormen de ideale imitatie van jonge prooivis en zijn geschikt voor een grote veelzijdigheid aan vistechnieken. De bait is aan de onderkant voorzien van een subtiele 'offset slit' waardoor de IRIS Popeye 10 en 12 cm ook geschikt zijn voor onder andere de befaamde Carolina Rig, Texas Rig, of bottom jig.


Door de ronde body en de langgerekte staart ontstaat een onweerstaanbare rollende en nerveuze actie.

WINACTIES
Met regelmaat verschijnen de mooiste winacties op de sociale media van SPRO. Daar maak je binnenkort ook kans op het winnen van een set van deze IRIS Popeyes! Mede daarom is het een aanrader om SPRO te volgen. Dat kan via:

YouTube
Instagram
Facebook


Vanaf nu verkrijgbaar bij jouw SPRO-dealer!

ANDEREN LAZEN OOK