Spro introduceert watersportaccessoires tijdens Lure & Fly 2010!

Spro introduceert watersportaccessoires tijdens Lure & Fly 2010!
 
Na de succesvolle lancering van de WATERSNAKE elektromotoren is het een logische stap in de richting van de watersportaccessoires. De Jarvis Marine accessoires worden, net als de Watersnake motoren in onder andere de Benelux and Duitsland, exclusief door Spro verdeeld.


 
De Australische firma Jarvis Marine maakt al sinds 2006 naam in de watersportindustrie met een uitgebreid pakket innovatieve, maar vooral gewilde producten die iedere watersporter gebruikt.

 
Het uitgebreide pakket bestaat onder andere uit ankers, touwen, elektronische en traileraccessoires met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. De producten lenen zich onder andere perfect voor de roofvisser die accessoires aan zijn boot moet vervangen of wil toevoegen. De Lure & Fly is voor Spro hét evenement om deze producten in de hengel- én watersportbranche te introduceren.


 
De Watersnake elektromotoren en Jarvis Marine accessoires zullen naast de Spro stand ook via diverse winkeliers worden geïntroduceerd. Na de Lure & Fly begint de officiële start van Jarvis Marine in de Benelux, waar u de producten van Jarvis Marine en Watersnake onder andere in de gespecialiseerde watersportwinkels terug zult vinden.

Het voltallige SPRO team heet u graag welkom op de Lure & Fly te Maurik!

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -