SPRO groots aanwezig op de Hengelsport Outdoor Fair te Maurik

Persbericht SPRO  

SPRO groots aanwezig op de Hengelsport Outdoor Fair te Maurik



Zaterdag 5 en zondag 6 september is het 50.000m2 grote Recreatiepark Eiland van Maurik wederom het toneel voor het grootste en meest spectaculaire outdoor hengelsportevent van de BeNeLux. SPRO is uiteraard weer van de partij met een stand van 200m2 om je onder andere het nieuwe pakket voor 2016 te presenteren.


Als vanouds met 200 vierkante meter nieuwigheden in de tent direct aan het water!


Gamakatsu
Gamakatsu Akilas Mobile

Nieuw in de Gamakatsu Akilas range zijn de Akilas Mobile-hengels, dé perfecte keuze voor wie graag de voordelen van een reishengel optimaal wil benutten en daarbij geen concessies wil doen aan actie, gewicht en gevoeligheid. Voorzien van Fuji® geleideogen en molenhouder en verkrijgbaar in een breed scala aan lengtes en werpgewichten. Wordt geleverd in luxe en beschermende hardcase.


De hagelnieuwe range te zien op de Outdoor Fair.


Gamakatsu PowerCarp Booklets
Na de succesvolle lancering van de PowerCarp-haken is deze serie nu uitgebreid met een serie kant-en-klare power-onderlijnen van 20cm in tal van haakmaat/lijndiktecombinaties. Kom kijken bij de diverse witvisconsultants die tijdens de Outdoor Fair vissend aanwezig zullen zijn om al je vragen te beantwoorden.


Kant-en-klare topkwaliteit speciaal voor de karpervisserij met de vaste stok en de feeder.


Gamakatsu 3 Layer Hyper Rain Jacket
Met het najaar in aantocht is goede regenkleding geen overbodige luxe. De Gamakatsu 3 Layer Hyper Rain Jacket is gemaakt van 100% nylon, ultralicht en ademend materiaal met een laminatie van 100% Polyester. Voorzien van waterdichte zakken en neopreen manchetten voor optimaal draagcomfort.


Laat die herfst maar komen!


Witvis
Cresta Feeder & Match
Nieuw voor 2016 is de bijzonder fraaie en maar liefst 8 keer gelagerde (6 carbon en 2 RVS lagers) Cresta Match & Feeder. Een doordachte molen die met visie en toewijding is ontwikkeld voor de feeder- en matchvisserij. Ideaal in combinatie met de hengels uit de Cresta Clubwinner-range.


Cresta met de nieuwe en zeer fraaie feeder- en matchmolen.


Cresta Speed Pellets
Na de succesvolle introductie van de SpeedFeed Pellets zijn we lang en intensief bezig geweest om de ideale imitatiepellet te ontwikkelen en het resultaat is verbluffend! Qua vorm lijkt deze imitatiepellet op een echte pellet en hij zinkt ook nog eens op exact dezelfde manier. De vissen kennen geen argwaan meer en gaan vol voor deze imitatiepellets!


Supereffectief imitatieaas.


De SpeedPellets zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en op één rekje zitten 11 small (4mm), 16 medium (6mm) en 12 large (8mm) pellets. Zo kan er snel worden ingespeeld op wisselende omstandigheden. Tevens zijn de imitatiepellets voorzien van een klein sleufje in het midden zodat de pellet altijd recht hangt en langer blijft zitten in een Lasso, Adjustable Hair of Bait Band. Ook perfect te gebruiken in combinatie met standaard hair rigs. Zo kun je meerdere vissen vangen met dezelfde pellet wat zeker tijdens een wedstrijd hét verschil kan maken!

Cresta Competittion Pole & Feeder Holdall

Het beste van 2 werelden: 1 compartiment voor je vaste stok(ken) en 1 compartiment voor je feeder- en/of methodhengels. Het slimme foedraal is gemaakt van oerdegelijk 600D nylon en is uitgevoerd met sterke, dubbele ritsen en een comfortabel gevoerde schouderband. De 3 externe vakken bieden ruimschoots plaats voor je banksticks, paraplu, schepnetsteel, enz.



Doordacht en heel praktisch!


Meer weten?
Spro-consultant Johan Prouvost zal het gehele weekend aanwezig zijn om onder andere de Speed-Pellet te demonstreren en uiteraard kan je bij hem terecht met al je vragen over de karpervisserij met de vaste stok. Verder zullen witvisconsultants Danny de Man en Klaas Mozes gedurende het weekend aan het vissen zijn bij de stand.


Van links naar rechts: Klaas Mozes, Johan Prouvost en Danny de Man.


Roofvis
Special Force
Voor het seizoen 2016 heeft SPRO in nauwe samenwerking met Henk Simonsz de hagelnieuwe Special Force roofvishengels ontwikkeld. Deze 4 kunstaashengels behoren tot de absolute top en zijn speciaal gebouwd en getuned voor de modernste roofvistechnieken.


Hagelnieuwe serie die tot de absolute top behoort.


De supersnelle, high modulus carbon blanks zijn afgebouwd met de beste Fuji® componenten en maken het vissen met deze topserie uiterst effectief en comfortabel. Het maximale gevoel en de maximale sturing van je kunstaas geeft maximale resultaten. Kom naar Maurik om de Special Force-hengels zelf te ervaren.

Leoza

SPRO lanceert voor 2016 een monsterlijk sterke baitcaster die de naam Leoza draagt. Hij is in te zetten voor het standaardwerk en door de slinger te vervangen door de extra meegeleverde enkelvoudige power-handle, maak je de Leoza geschikt voor het werpen en binnenvissen van grotere jerkbaits en swimbaits.


De linkshandige Leoza is uitgevoerd met 9 RVS kogellagers en 1 naaldlager.

De spoel van de Leoza kun je eenvoudig en razendsnel verwisselen. De 10-staps magnetische remstanden maken een nauwkeurige reminstelling mogelijk. Deze body en de zijplaten van deze monsterbaitcaster zijn gemaakt van een stevige gegoten aluminium legering.


Een monster van een baitcaster.


Rapper
Gedurende de ontwikkeling van de vermeende opvolger van The Rapper jerkbait, kwamen er bij Spro bijna dagelijks aanvragen binnen of en wanneer de originele Rapper weer in productie zou komen. We wisten dat de Rapper een snoekkiller eersteklas was, maar dat hij zó mateloos populair zou worden, was zelfs voor ons een verrassing. Vandaar dat de ontwikkeling van een potentiële opvolger voorlopig is opgeschort en we verder zijn gegaan met het doorontwikkelen en stevig testen van een aantal nieuwe kleuren.


Terug van weggeweest!

Het resultaat mag er zijn; naast de uiterst populaire Albino Ghost en Dotted Red Head zijn er 4 nieuwe, zeer goed vangende kleuren bijgekomen, zodat de Rapper jerkbait nu weer verkrijgbaar is in 6 verschillende kleuren. Stuk voor stuk eersteklas vangers met een attractieve, breed uitslaande zig-zag-actie. Leverbaar in de populaire slow sinking-uitvoering.

Bony Shaker 230
Dit is hét formaat Bony Shaker waar veel specialisten met smart op gewacht hebben! Met zijn 23 centimeters een uiterst interessante prooi voor kapitale rovers. Gestroomlijnd design met een bijzonder subtiel en afgeplat staartje vormen de ingrediënten voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Vervaardigd uit soepel maar extreem sterk materiaal. Een echte knaller voor grote snoekbaars.


Onweerstaanbaar.


Floating Flapper

Het grote succes van de Giant Flapper gaf direct aanleiding om deze softbaitserie uit te breiden met een kleiner lid van de familie. De 11cm uitvoering is vervaardigd uit drijvend materiaal waardoor de toepassingen bijna eindeloos zijn. Vis de Floating Flapper met een forse Worm Hook als weedless frog, conventioneel met een jighead of aan een Bottom Jig om de beruchte Cheburashka-techniek toe te passen.


De grotere broer van de Floating Flapper kan voor heel veel vangsten verantwoordelijk gehouden worden.


Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen onder andere de nieuwe Floating Flapper demonstreren op Maurik. Beide roofvisspecialisten zullen het gehele weekend aanwezig zijn om al je roofvisvragen te beantwoorden.


Karper

Strategy X’R2
De X-Ray is een legende als het gaat over betrouwbare, state-of-the-art karperhengels en het was weer een uitdaging om deze status te overtreffen... maar het is gelukt. De beste materialen en componenten zijn naadloos op elkaar afgestemd en in de gloednieuwe X’R2 gegoten, een serie met sublieme dril- en werpeigenschappen, afgebouwd met Fuji-geleideogen, -reelhouder en een high-density EVA grip voor maximale controle over de vis. De elegante uitstraling heeft hij niet in de laatste plaats te danken aan het special Hi-Modulus Mirror Carbon, maar ook door de slanke afbouw. Dit speciale carbon creëert een zeer bijzonder effect en straalt absolute klasse en elegantie uit.


De nieuwe legende in de Strategy range.


Strategy Baits Liquids
De liquids zijn op basis van verse en natuurlijke ingrediënten en je maakt er elke aassoort extra attractief mee. Of het nou boilies, particles of groundbaits zijn, met de Strategy Baits Liquids creëer je niet alleen meer geur, maar vooral ook smaak!


Dat gaat komend seizoen helemaal goedkomen!


De 1000ml  jerrycan is superhandig voor het soaken van je aas. De liquids zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken in je basismix als additief of als eetlustopwekker. Verkrijgbaar in de smaken Liver, Shellfish, Salminol, Krill, Robin Red, Green Lipped Mussel, Corn Steep ‘n Butyric, Salmon Oil, Pineapple X en Mulberry Florentine.

Strategy Tiger Nuts
Met de nieuwe Strategy Pop-Up Tiger Nuts is het nóg eenvoudiger om van je tijgernoot letterlijk en figuurlijk een toptijger te maken. De Pop-Up-tijgers zien er zeer natuurgetrouw uit, zowel qua grootte als structuur en het drijfvermogen is dermate goed dat ze ook perfect voor een pop-up- en een snowman-presentatie gebruikt kunnen worden. De Strategy Pop-Up Tigers komen per 12 stuks op een rekje in de kleuren naturel en de vier meest voorkomende fluokleuren pink, orange, yellow en purple.


Toptijgers.


Strategy Stamina Strip-!T
Onder een grote groep vissers is er een groeiende vraag ontstaan naar gecoat onderlijnmateriaal en daarom stelt Strategy nu met trots aan je voor: STAMINA STRIP-!T.

STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen.


Eenvoudig strippen met de SMARTTool.


De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. STAMINA STRIP iT is voor 2016 dé must-have.


Dé must-have voor 2016
.

Strategy Legend Fold-System

Een hoogwaardig karpernet met een speciaal ontwikkeld Block Folding System waardoor het net eenvoudig in en uit te klappen is. De 1-delige steel is voorzien van een speciale anti-slip coating wat het scheppen van de vis vergemakkelijkt. De fijnmazige mesh zorgt ervoor dat de rug- en anaalvin minder snel vast komen te zitten. Daarnaast zijn de stevige netarmen voorzien van een speciaal foam zodat het blijft drijven. De hoeken van het net hebben een extra verstevigde band wat de duurzaamheid verhoogt. Een zeer vis- en gebruiksvriendelijk schepnet.


Bijzonder vriendelijk voor vis en visser.


Strategy Consultants Pieter van de Werfhorst en Saron Debets laten je graag alle bovenstaande nieuwe producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt. Zij zijn beide dagen aanwezig zijn om al je karpervragen te beantwoorden.


Wij begroeten je graag komend weekend op de Outdoor Fair te Maurik!



Team SPRO

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -