SPRO groots aanwezig op de Hengelsport- & Botenbeurs


Persbericht SPRO

SPRO groots aanwezig op de Hengelsport- & Botenbeurs
 

Vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 en zondag 1 november pakt SPRO weer flink uit op een van de grootste hengelsportbeurzen van Europa. We zijn weer van de partij met een stand van ruim 200 vierkante meter om je onder andere het nieuwe pakket voor 2016 te presenteren.
 


Ruim 200 vierkante meter nieuwigheden!

Gamakatsu
Gamakatsu Akilas Mobile
Nieuwe in de Gamakatsu Akilas-range zijn de Akilas Mobile-hengels, dé perfecte keuze voor wie graag de voordelen van een reishengel optimaal wil benutten en daarbij geen concessies wil doen aan actie, gewicht en gevoeligheid. Voorzien van Fuji® geleideogen en molenhouder en verkrijgbaar in een breed scala aan lengtes en werpgewichten. Wordt geleverd in een luxe en beschermende hardcase.


De hagelnieuwe range te zien op de Hengelsport- & Botenbeurs.


Gamakatsu G-Barbless
De nieuwe G-barbless haken zijn ideaal voor het vissen op snelheid. Dankzij de scherpe haakpunt en het ontbreken van de weerhaak penetreert deze sneller en dieper. De verschillende modellen bieden een perfecte houvast tijdens een dril. Zonder de weerhaak is het onthaken zo gebeurd en vis je weer in een mum van tijd.


Duurzame, vlijmscherpe haken, perfect voor het wedstrijdvissen.

Gamakatsu Hyper Thermal Suit Khaki
Met de winter in aantocht is goede kleding geen overbodige luxe. De Gamakatsu Hyper suit is gemaakt van 100% nylon, waterdicht en van ademend materiaal met een laminatie van 100% Polyester. Voorzien van waterdichte zakken en neopreen manchetten voor optimaal draagcomfort.


Comfortabel de winter door!


Witvis

Cresta Competition Range Brolly XL
Deze luxe paraplu staat onder alle omstandigheden als een huis, onder andere dankzij de robuuste glasvezel balijnen en klitteband bevestiging van het zeer sterke PVC-doek. De middelste balijn in het dak zorgt er tevens voor dat de regen perfect afgevoerd wordt via de zijkanten.


Staat als een huis door weer en wind!


Cresta Feeder & Match
Nieuw voor 2016 is de bijzonder fraaie en maar liefst 8 keer gelagerde (6 carbon en 2 RVS lagers) Cresta Match & Feeder. Een doordachte molen die met visie en toewijding is ontwikkeld voor de feeder- en matchvisserij. Ideaal in combinatie met de hengels uit de Cresta Clubwinner-range.


Cresta met de nieuwe en zeer fraaie feeder- en matchmolen.


Cresta Speed Pellets
Na de succesvolle introductie van de SpeedFeed Pellets zijn we lang en intensief bezig geweest om de ideale imitatiepellet te ontwikkelen en het resultaat is verbluffend! Qua vorm lijkt deze imitatiepellet op een echte pellet en hij zinkt ook nog eens op exact dezelfde manier. De vissen kennen geen argwaan meer en gaan vol voor deze imitatiepellets!


Supereffectief imitatieaas.


De SpeedPellets zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en op één rekje zitten 11 small (4mm), 16 medium (6mm) en 12 large (8mm) pellets. Zo kan er snel worden ingespeeld op wisselende omstandigheden. Tevens zijn de imitatiepellets voorzien van een klein sleufje in het midden zodat de pellet altijd recht hangt en langer blijft zitten in een Lasso, Adjustable Hair of Bait Band. Ook perfect te gebruiken in combinatie met standaard hair rigs. Zo kun je meerdere vissen vangen met dezelfde pellet wat zeker tijdens een wedstrijd hét verschil kan maken!

Cresta Competittion Pole & Feeder Holdall

Het beste van 2 werelden: 1 compartiment voor je vaste stok(ken) en 1 compartiment voor je feeder- en/of methodhengels. Het slimme foedraal is gemaakt van oerdegelijk 600D nylon en is uitgevoerd met sterke, dubbele ritsen en een comfortabel gevoerde schouderband. De 3 externe vakken bieden ruimschoots plaats voor je banksticks, paraplu, schepnetsteel, enz.



Doordacht en heel praktisch!


Meer weten?
Spro-consultant Johan Prouvost zal vrijdag aanwezig zijn om onder andere de Speed-Pellet te demonstreren en uiteraard kan je bij hem terecht met al je vragen over de karpervisserij met de vaste stok. Verder zullen witvisconsultant Klaas Mozes zaterdag en zondag alle vragen beantwoorden en je van de nodige demonstraties voorzien.


Van links naar rechts: Klaas Mozes, Johan Prouvost en Danny de Man.


Roofvis

Special Force
Voor het seizoen 2016 heeft SPRO in nauwe samenwerking met Henk Simonsz de hagelnieuwe Special Force roofvishengels ontwikkeld. Deze 4 kunstaashengels behoren tot de absolute top en zijn speciaal gebouwd en getuned voor de modernste roofvistechnieken.


Hagelnieuwe serie die tot de absolute top behoort.


De supersnelle, high modulus carbon blanks zijn afgebouwd met de beste Fuji® componenten en maken het vissen met deze topserie uiterst effectief en comfortabel. Het maximale gevoel en de maximale sturing van je kunstaas geeft maximale resultaten. Kom naar Utrecht om de Special Force-hengels zelf te ervaren!

Leoza

SPRO lanceert voor 2016 een monsterlijk sterke baitcaster die de naam Leoza draagt. Hij is in te zetten voor het standaardwerk en door de slinger te vervangen door de extra meegeleverde enkelvoudige power-handle, maak je de Leoza geschikt voor het werpen en binnenvissen van grotere jerkbaits en swimbaits.

De linkshandige Leoza is uitgevoerd met 9 RVS kogellagers en 1 naaldlager. De spoel van de Leoza kun je eenvoudig en razendsnel verwisselen. De 10-staps magnetische remstanden maken een nauwkeurige reminstelling mogelijk. Deze body en de zijplaten van deze monsterbaitcaster zijn gemaakt van een stevige gegoten aluminium legering.


Een monster van een baitcaster.


Pike Fighter Triple Jointed Junior
Deze nieuwe Pikefighter Triple Junior is met een lengte van 11cm een echte alleskunner! Inzetbaar van polder tot op zee, op tal van roofvissoorten. Met een diepgang van ca. 1 meter zal deze unieke 3- delige plug met aantrekkingskracht voor veel commotie gaan zorgen in de bovenste waterlagen.


Een echte alleskunner voor tal van roofvissen!


Ikiru Joint Crank 35
Als fervent baarsvisser is er één plugje waar je niet omheen kan. Deze nieuwe Ikiru Joint Crank is met de zenuwachtige actie en mix van aantrekkingskracht van absolute meerwaarde binnen je visserij. Verkrijgbaar in vele interessante kleuren en heeft een diepgang van ca. 0,8 mtr.


Ervaar zelf de kracht van de Ikiru Joint Crank.


Bony Shaker 230
Dit is hét formaat Bony Shaker waar veel specialisten met smart op gewacht hebben! Met zijn 23 centimeters een uiterst interessante prooi voor kapitale rovers. Het gestroomlijnde design met een bijzonder subtiel en afgeplat staartje vormen de ingrediënten voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Vervaardigd uit soepel maar extreem sterk materiaal. Een echte knaller voor grote snoekbaars.


Onweerstaanbaar.


Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen onder andere de nieuwe Pikefighter Triple Jointed demonstreren op Utrecht. Beide roofvisspecialisten zullen het gehele weekend aanwezig zijn om al je roofvisvragen te beantwoorden.




Karper

Strategy X’R2
De X-Ray is een legende als het gaat over betrouwbare, state-of-the-art karperhengels en het was weer een uitdaging om deze status te overtreffen... maar het is gelukt. De beste materialen en componenten zijn naadloos op elkaar afgestemd en in de gloednieuwe X’R2 gegoten, een serie met sublieme dril- en werpeigenschappen, afgebouwd met Fuji-geleideogen, -reelhouder en een high-density EVA grip voor maximale controle over de vis. De elegante uitstraling heeft hij niet in de laatste plaats te danken aan het special Hi-Modulus Mirror Carbon, maar ook door de slanke afbouw. Dit speciale carbon creëert een zeer bijzonder effect en straalt absolute klasse en elegantie uit.


Een nieuwe legende in de Strategy-range.


Strategy Stamina Strip-!T
Onder een grote groep vissers is er een groeiende vraag ontstaan naar gecoat onderlijnmateriaal en daarom stelt Strategy nu met trots aan je voor: STAMINA STRIP-!T. STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen.




Eenvoudig strippen met de SMARTTool.



De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal de rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. STAMINA STRIP iT is voor 2016 dé must-have.





Dé must-have voor 2016
.

Strategy Baits Liquids
De liquids zijn op basis van verse en natuurlijke ingrediënten en je maakt er elke aassoort extra attractief mee. Of het nou boilies, particles of groundbaits zijn, met de Strategy Baits Liquids creëer je niet alleen meer geur, maar vooral ook smaak!


18 Dat gaat komend seizoen helemaal goedkomen...

De 1000ml jerrycan is superhandig voor het soaken van je aas.

De liquids zijn ook uitermate geschikt om te gebruiken in je basismix als additief of als eetlustopwekker. Verkrijgbaar in de smaken Liver, Shellfish, Salminol, Krill, Robin Red, Green Lipped Mussel, Corn Steep ‘n Butyric, Salmon Oil, Pineapple X en Mulberry Florentine.



Tip’s & tricks
Strategy Consultant Koen Koops zal het hele weekend aanwezig zijn, Pieter van de Werfhorst op vrijdag en zaterdag en Saron Debets zal op vrijdag en zondag aanwezig zijn. Zij laten je graag alle bovenstaande nieuwe producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt.

Wij spreken je graag komend weekend in Utrecht op de Hengelsport- & Botenbeurs!

Tot in Utrecht!
Team SPRO

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -