SPRO/Gamakatsu presenteert veel nieuws de Fair for Lure & Fly

Persbericht Spro/ Gamakatsu

klik om naar www.spro.eu te gaanSPRO/Gamakatsu presenteert het nieuwe
roofvispakket voor 2011 op de Lure & Fly!

Ook hengelsportgroothandel SPRO/Gamakatsu is van de partij op de aankomende populaire roofvismanifestatie in Maurik. Gezien de grote uitbreiding in de SPRO, Gamakatsu en Watersnake productranges, is de standruimte vergroot tot 120m².


Spro staat hier, tezamen met Henk Simonsz, voor je klaar om het nieuwe pakket te presenteren, al je vragen te beantwoorden en roofvisavonturen met elkaar te delen. Hieronder alvast een kleine indruk van onze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hengels, molens en kunstaas…

Onder andere de gloednieuwe, zoutwatereditie van de Swimbait zalop de Fair te zien en verkrijgbaar zijn.

GrandArc baitcaster
Om ook groter kunstaas zoals Rapper pluggen en de BBZ-1 Swimbaits probleemloos over grote afstanden te kunnen werpen presenteert Spro met trots de nieuwe GrandArc baitcaster: een grotere werpreel voor het zwaardere werk. Met 9 kogellagers, Aluminium TuffBody behuizing, fijn instelbare sterslip en snelle overbrenging van 6,3:1, is dit een uitstekende reel om urenlang intensief mee te vissen!

Hengels, hengels en nog meer hengels…
In nauwe samenwerking met Henk Simonsz zijn er voor het nieuwe seizoen tevens een drietal compleet nieuwe hengelseries ontwikkeld, ieder in een eigen prijs- en kwaliteitsniveau. De series dragen de namen Spikee, Violety en River Raid. In deze series kan iedere roofvisser uitgebreid kiezen; van lichte dropshot- en pittige verticaalhengels tot krachtige allrounders, baitcasters en trollhengels.

Het zijn echte ‘must-feel’ hengels die je kunt komen bekijken en kromtrekken op de stand. Hiernaast zijn er ook enkele uitbreidingen te vinden in de bestaande Gamakatsu Zexxer en SPRO Screamin’ HS series, en wat te denken van een vernieuwde HM Carbon reishengelserie onder de naam Globetrotter GT?


Softbaits
Met maarliefst een tiental nieuwe shadseries is een bezoek aan de SPRO stand absoluut geen straf voor de liefhebber van softbaits. Of het nu gaat om verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen of de visserij met een wormhook, er is voor iedere techniek wel een passende shad te vinden. Om de shads voor de aanschaf bij uw winkelier even ‘live’ in actie te zien, staat er een groot werpbassin klaar op de SPRO stand waar constant productdemonstraties worden verzorgd. Naast het ‘fijne werk’ verdienen vooral de 22cm grote Dull- en Wobshads extra aandacht… snoekvissers zullen hier vrijwel zeker van gecharmeerd zijn.

 
Naast alle activiteiten op de grote SPRO stand vind je ons ook op het buitenterrein. Hier nodigen wij je uit om deel te nemen aan de SPRO/Dé Roofvis-precisiewerpwedstrijd, waar leuke prijzen bij te winnen zijn.

Het voltallige SPRO team heet u graag welkom op 4 en 5 september 2010 op de Lure & Fly te Maurik!

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -