Spro - Gamakatsu groots aanwezig op Visma 2011

Visma-informatie van Spro en Gamakatsu

klik om de site van de visma te bezoeken

Spro - Gamakatsu groots aanwezig op Visma 2011

Vanaf donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april zal de firma Spro - Gamakatsu weer groots aanwezig zijn op de beursvloer van de Visma in Rotterdam. Met een stand van ca. 336 vierkante meter een ware ‘eyecatcher’ waar praktisch voor iedere bezoeker genoeg te beleven zal zijn.

Er zijn diverse consultants aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en/ of om tips en ideeën te geven omtrent producten, technieken, of om gewoon gezellig een praatje te maken. Zo treft u er de Spro zoet- en zoutwaterteams, de karpermannen van het Strategy team (Pieter van de Werfhorst en Saron Debets) en roofvisspecialist Henk Simonsz, bij wie onder andere de nieuwe kleuren voor de Dullshad, Screamin’ Devil en Pikefighter en de nieuwe Gamakatsu Treble 18 haken te zien zullen zijn.


Onder andere nieuwe kleuren en maten Dull Shads…


... en de nieuwe, veelzijdige serie Treble 18.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Stanni Matheussen. Hij zal te vinden zijn op de Watersnake-afdeling van de Spro stand en u alles kunnen vertellen over de Watersnake elektromotoren. De elektromotoren zullen verder te zien en verkrijgbaar zijn bij MDSI, JM Sails en Nautische Unie Hunfeld BV.


Wat je ook wilt weten over elektromotoren, vraag het aan Stanni Matheussen.

Naast het informatieve aspect, zullen er uiteraard ook tal van nieuwe producten te vinden zijn. Zo zijn er op roofvisgebied binnen de bekende series kunstaas een aantal nieuwe kleuren en maten toegevoegd, is het Gamakatsu hakenprogramma weer verder uitgebreid in diverse disciplines en ook het Strategy-pakket heeft onder andere nieuwigheden in het pakket aan Fuzz camouflageproducten.

Kortom een stand die meer dan de moeite waard is te bezoeken.

Voor meer informatie:
www.spro.eu, www.gamakatsu.eu en www.visma.nl.

klik om de site van de visma te bezoeken