Spro/ Gamakatsu aanwezig op Hengel Expo in Kortrijk Belgiƫ



klik om naar www.spro.eu te gaanSpro/ Gamakatsu aanwezig op Hengel Expo in Kortrijk België

Aankomend weekend zal in het teken staan van de Belgische beurs ‘Hengel Expo’ die in  Kortrijk wordt gehouden. Dat betekent 10.100 vierkante meter beursvloer gevuld met Belgische en internationale topfabrikanten, invoerders van diverse grote merken, winkeliers met tal van koopstanden, hengelsporttoerisme en verschillende informatiestanden waar u terecht kunt.

Ook groothandel Spro/ Gamakatsu is aanwezig en verschijnt met een aantal interessante nieuwigheden.

Nieuwe vaste hengels
Ondermeer de Cresta hengels zullen op de stand te zien zijn op volle lengte. Aan deze indmiddels beruchte serie vaste stokken zijn een zestal nieuwe typen toegevoegd en deze zullen ook op volle lengte aanwezig zijn.

Ondermeer de S7 X-treme verdient speciale aandacht. Deze hengel is extreem sterk over de volle lengte en kan zelfs met de vaste top gewoon voor de karpervisserij ingezet worden. Toch is de hengel relatief licht en dun gebleven.

De Spro-specialisten voor deze typische visserij, Jan Verbruggen & Francois Busschots, staan voor u klaar op de Hengelexpo te Kortrijk om u te adviseren.

Inzet rechts: sterkte door kruiswikkelingen op de nieuwe Cresta S7 X-treme.

Rappen
Ook op kunstaasgebied zal veel te zien zijn. De al eerder gepresenteerde rappers bijvoorbeeld. Een zeer net geprijsde jerkbait waarmee je zeer langzaam en aantrekkelijk kunt vissen. Velen hebben de rapper al in de lijst der favorieten bijgeschreven.

Ook Henk Simonsz is aanwezig op de Hengelexpo om de bezoekers de beste technieken voor de visserij met de Rapper te tonen. Ook presenteert hij hier andere ‘hot’ roofvisitems zoals de Screamin’ ASP, ASP IGA, HS Shads en de speciale Pink Phantom PikeFighter.


Dynamite Baits
Zoals inmiddels bekend is verdeelt Spro exclusief Dynamite Baits in de Benelux en Duitsland. Hoewel Dynamite Baits vooral bekend is vanwege de uitgebreide boilie range met bekende smaken zoals Monster Tigernut, Marine Halibut, The Source en Spicy Tuna, is ook de complete range witvisproducten het proberen waard.

Vooral op de typisch Belgische brasem- en karpervijvers komen producten zoals de Dynamite Baits soft hook pellets, paste, groundbait en liquid optimaal tot hun recht. Origineel ge-ent op de Engelse matchvisserij, maar prima toepasbaar op de Benelux visserij.

Extra aandacht verdienen de Frenzied particles hennep, mais, tijgernoot en mixed particles waarmee zowel de karper- als witvisser gemakkelijk en bijzonder efficient een attractieve voerstek kan opbouwen.

Extra beursinformatie

Openingstijden:
zaterdag 28 november 2009: van 09.00 tot 18.00 uur en     
zondag 29 november 2009: van 09.00 tot 17.00 uur.

Locatie:
Kortrijk Xpo - Hallen 1 & 2 - Toegang via Rambla
Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk

Parkeren:
- Aanbevolen parkeerterreinen: P1 - P2 - P3 - P4 - P5 - P6 - P7
- Prijs parkeerkaartje: € 3,00 /dag (via de betaalautomaten op de terreinen of met VISA-kaart bij het in- én uitrijden van het parkeerterrein).

Toegang:
- Volwassenen: € 8,00     
- Kinderen 6-14 jaar: € 4,00    
- Kinderen tot 6 jaar: Gratis

Wil je niet in de rij staan? Koop dan online tickets via: http://www.ticketgang.be/event.php?key=588

Voor meer informatie, ga naar de site van de Hengel Expo.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -