Spro en Gamakatsu present op Fair for Lure & Fly 2012

Persbericht Fair for Lure & Fly

Spro en Gamakatsu present op Fair for Lure & Fly 2012

Als één van de grootste publiekstrekkers tijdens de jaarlijkse Fair for Lure & Fly op het Eiland van Maurik mag het team van SPRO / Gamakatsu zeker niet ontbreken. Op het populaire roofvisevenement, dat plaatsvindt in het weekend van 8 en 9 september a.s., zijn er veel nieuwe producten te zien, die o.a. worden gedemonstreerd door de welbekende expert Henk Simonsz.

Onder die nieuwe productenreeks vind je ook een nieuwe telg in de vruchtbare Arc familie van Spro: de Sportsarc 8.000. Met een van dit merk bekende tuff-body aluminium design en een aluminium spoel met carbonlook. Het geheel summier afgewerkt met chique rode details…

En zoals we dat van Spro volledig zijn gewend, veel technisch vernuft: een uiterst precies aan de voorzijde afstelbare slipmechaniek, het one-way clutch anti-retour systeem en een s-curve oscillation opspoelsysteem. Een gesmeerde aandrijving middels 8 kogellagers en verder een extra sterk beugelsysteem, een zeer stabiele houder voor de twistvrije lijnrol en een aluminium slinger.

Zie ook: www.spro.eu en www.gamakatsu.eu