Spro en Gamakatsu met veel noviteiten op Visma

Spro en Gamakatsu met veel noviteiten op Visma

Spro staat weer groots op de Visma en toont de laatste nieuwtjes op de imposante stand. Ondermeer de nieuwe roofvisonderlijnmaterialen zijn gloednieuw en ook de nieuwe Godfather II kan je hier bezichtigen en voelen…

Roofvisonderlijnmaterialen

Spro introduceert exclusief op de Visma een compleet nieuwe range hoogwaardige, ‘made in Japan’ roofvisonderlijnmaterialen en -accessoires. Het onderlijnenmateriaal bestaat uit een topkwaliteit 1x7 stalenonderlijn met een bruine camouflage nylon coating in drie verschillende trekkrachten van 20 tot 40Lbs; een beresterke en hyper kinkongevoelige 1x7 Titanium materiaal in 4 trekkrachten van 17 tot 60Lbs en een 1x1 Titanium materiaal voor het maken van jerkbait onderlijnen in twee trekkrachten, 50 en 90Lbs.

Daarnaast vindt U de accessoires voor het zelf maken van onderlijnen zoals zwarte shrink tube in drie maten, zwarte 4 maten enkele en 3 maten dubbele crimps.

Gamakatsu Fluorocarbon

Om het programma compleet te maken komt er ook een nieuwe 100% Fluorocarbon G-Line van Gamakatsu op de markt, speciaal ontwikkeld voor het maken van Fluorocarbon shockleaders en onderlijnen voor de zoet- en zoutwatervisserij. Zo zijn bijvoorbeeld de 80 en 100Lbs ideaal voor de snoekvisserij.

De lijn is zeer flexibel, nauwelijks zichtbaar onder water en knoopt gemakkelijk. Verder is deze lijn licht zinkend en verkrijgbaar in diameters van 0.40mm tot en met 1.10mm op spoelen van 50 meter.

Gamakatsu Cheetah-R

Ook de nieuwe Gamakatsu Cheetah-R wordt gepresenteerd op de Visma. Een uitgebreide range spinhengels die voor vele doeleinden inzetbaar is. Gekenmerkt door prachtige afwerking, hoogwaardige componenten en een uitgekiende actie.

Stond de Cheetah-serie voorheen nog bekend als typische zoutwaterhengel voor onder andere de zeebaarsvisserij, tegenwoordig is de serie dusdanig uitgebreid dat er ook vele modellen perfect inzetbaar zijn op zoet water. Schitterende hengels om zowel vanaf de kant als vanuit de boot te vissen op snoek, snoekbaars, baars en roofblei.

Uiteraard zijn de Cheetah-R hengels voorzien van de allerbeste componenten en zijn verkrijgbaar met zowel een standaard oversteeksluiting (voor parabolische buiging) als met een extra sterke pensluiting. De lengtes varieren van 2,10 tot en met 3,35 meter.

The Godfather II

De Godfather hengels hebben afgelopen jaren al aanzienlijk succes geboekt. Mede door keurige afwerking, actie en gevoeligheid bleken deze hengels een geliefd wapen te zijn. De serie is voor dit seizoen uitgebreid met een “The Godfather II”, verkrijgbaar in één- en tweedelig.

De uiterst gevoelige actie van de bekende parabolics is nu gecombineerd met de ruggengraat van de standaard Godfather-serie. The Godfather II is een soepele en zeer gevoelige hengel waarmee de bodem extreem secuur kan worden afgevist.

Dit en nog veel meer kunt u zien op de stand (nr. 610) van Spro/Gamakatsu op de Visma in Ahoy, Rotterdam.

Voor meer informatie: www.spro.eu