SPRO breidt roofvisactiviteiten verder uit

Persbericht SPRO Sports Professionals

SPRO breidt roofvisactiviteiten verder uit 

Woensdag 15 december werd op het hoofdkantoor van SPRO Europa in Vianen een klein feestje gevierd. De 17 leden van de vorig jaar opgerichte Pike Fighter Club (PFC) van SPRO, die al het nodige veldwerk verrichtten met betrekking tot de ontwikkelingen van nieuw roofvismateriaal, kregen een officieel sponsorcontract aangeboden.
    
De 17 roofvissers zullen onder aanvoering van Henk Simonsz en Yvo Bindels verder werken aan het ontwikkelen, testen en promoten van nieuwe producten. SPRO kan op deze wijze haar filosofie die het met haar roofvismaterialen altijd voor ogen heeft gehad, verder uitbouwen. Het moet er niet alleen verzorgd uitzien maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben én bovenal ook qua vangkracht absoluut top zijn.


V.l.n.r.: Ann-Christin Weigel, Jöran van Ingen, Henk Broers, Yvo Bindels, Henk Simonsz, Sando Smeets, Martin Stouten, Frank Brouwer, Mario van Nieuwenhuyze, Luc Deklerck, Stephanie Mannaert, Eddy te Mebel, Wilfred van Nunen, Han van den Eertwegh, Lucien de Kroon, Willem Zijlstra en Marc Vandekerckhove.


Verder zal de PFC-groep, samengesteld uit roofvissers uit België en Nederland met elk hun eigen kwaliteit, ingezet gaan worden bij speciale activiteiten die door SPRO in de nabije toekomst zullen worden georganiseerd.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -