Sportvisserij Zuidwest Nederland maakt eigen visprogramma

Persbericht Sportvisserij Zuidwest Nederland

Sportvisserij Zuidwest Nederland maakt eigen visprogramma

Sportvisserij Zuidwest Nederland komt met een eigen, regionaal visprogramma; Vissen in Zuid-Holland. Dit zal een serie van tien afleveringen worden waarin, zoals de naam al doet vermoeden, het vissen in Zuid-Holland centraal zal staan.

In de tien afleveringen komen verschillende visserijen en het werk van Sportvisserij Zuidwest Nederland aan bod. Van zeevissen vanaf het havenhoofd in Scheveningen tot snoeken bij Kinderdijk en van wedstrijdvissen op het Kanaal door Voorne tot het belagen van forel op het Oostvoornse Meer. Presentator is Ard Verheijen die elke aflevering met een expert gaat vissen.

 De eerste uitzending – havenvisserij op blankvoorn – wordt uitgezonden op 22 maart 2011 om 18.00 uur. De tien afleveringen worden uitgezonden op InfoThuis TV maar de reeks zal ook op andere lokale televisiezenders worden uitgezonden.

Sportvisserij Zuidwest Nederland is een federatie van hengelsportverenigingen in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Zij behartigt de belangen van de hengelsport in het algemeen en die van de bij haar aangesloten leden in het bijzonder.

Voor meer informatie Sportvisserij Zuidwest Nederland

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -