Spodsbjerg 2012 (6)

Spodsbjerg 2012 (6)

Door Ninja Klapwijk & Richard Ludema

Woensdag, 15-08-2012 - Vroeg uitgevaren naar het talud in zuid dat we gisteren gevonden hadden. Ook deze ochtend wisten we hier enkele leuke vissen te vangen, maar de formaten die we vingen lagen allemaal rond de 65cm. We vingen er deze ochtend zo´n 6 van dit formaat, tot plotseling de bijtperiode voorbij was.


Duddy Krog kwam zijn ’s ochtends vroeg zijn netten ophalen langs het talud.

Het was hierna weer zoeken naar vis, maar we hebben ze deze middag niet meer kunnen vinden. In de avond weer gehoopt op aantrekkende vangsten in zuid, maar dit viel wederom tegen. Doordat we wisten dat er betere visserij mogelijk was hebben we diverse andere stekken aangedaan. We zijn deze avond langzaam teruggevaren richting de haven van Spodsbjerg.


We vingen hier wederom veel vis van dit formaat.

Steekproefsgewijs wat stekken aangedaan, wat uiteindelijk resulteerde in een leuke stek voorbij de rode ton voor de haven. Op een diepte van 35 meter was weer redelijk wat vis te bekennen op de fishfinder. Hier een waypoint gemaakt en elke drift was het weer bingo! In totaal in de avonduurtjes 9 mooie gullen gevangen op deze stek. Dit blijkt maar weer dat zoeken beloond wordt.


In de avond leukere vissen gevangen bij de rode boei voor de haven van Spodsbjerg! Deze was 76cm.


Heerlijk vangen tot de late uurtjes!

Tot morgen…

ANDEREN LAZEN OOK