Speedcast Feeder: Extreem accuraat en ultieme werpeigenschappen

Persbericht Shimano

Speedcast Feeder: Extreem accuraat en ultieme werpeigenschappen

De nieuwe Shimano Speedcast Feeder heeft sinds zijn introductie al heel wat stof doen opwaaien. De hengel is voorzien van een uiterst krachtige HPC200 + Biofibre carbon blank voor ultieme werpeigenschappen. 
 
De blank is afgebouwd met hoogwaardige componenten. Zo zijn er lichtgewicht Fuji Alconite geleideogen gebruikt voor een extreem goede balans en lange duurzaamheid (zeer belangrijk bij het gebruik in combinatie met gevlochten lijnen), een stevige Fuji DPS molenhouder en Power Cork EVA handdeel. 
 

Hoogwaardige componenten voor ultieme werpeigenschappen.
 
De Precision (PR) modellen zijn speciaal ontwikkeld voor de secure visserij op korte- tot middenlange afstand. De serie bevat Precision versies in 3.66 meter (werpgewicht tot 60gram) voor het lichte en precieze werk, een Multi versie voor het vissen op 3.66 of 3.96 meter (tot 90 gram) en een 3.96 meter versie (tot 90 gram) voor de subtiele visserij tot 70 meter. 
 
LongCast (LC) modellen hebben een uiterst krachtige actie en extra power in het onderste deel om korven tot 120 meter+ weg te kunnen zetten. Tevens zijn de Longcast modellen voorzien van grotere Fuji geleideogen. Toppers voor bijvoorbeeld het Amsterdam-Rijnkanaal en Ketelmeer zijn de 4.27 meter Longcast versie met een werpgewicht tot 120 gram en een Multi versie (tot 120gram) die te gebruiken is in 3.96 meter en 4.27 meter. 
 

Verschillende supertips voor verschillende omstandigheden.
 
Voor het zwaardere werk op groot water zijn er de 4.27 meter versie met een werpgewicht tot 150 gram en de SPCLC180FDR (180gr) die speciaal is ontwikkeld voor de grote rivieren. De hengels worden geleverd met drie Shimano supertips, bekend om hun uiterst precieze beetregistratie en ongekende response.
 
Mocht je het nog niet gezien hebben: 'Like' dan de Shimano Benelux Fishing Facebook pagina en bekijk het filmpje waarin met de Speedcast feeder maar liefst 148 meter werd geworpen! 
 
Vind ons op:

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -