Spectaculaire roofvisdagen 2009 bij Hengeldiscount Gigant in Oldemarkt

Spectaculaire roofivsdagen 2009 bij Hengeldiscount Gigant in Oldemarkt


De Hengeldiscount Gigant in Oldemarkt organiseert wederom de spectaculaire roofvisdagen en wel op 22 en 23 mei as. Op ruim 1400m² zijn zo’n 30.000 artikelen te vinden en er is gratis gelegenheid voor parkeren.


Alles op het gebied van snoek, snoekbaars, baars, zeebaars en forel zal gedurende deze dagen ruimschoots aan bod komen en er zullen diverse specialisten aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Zo is ondermeer Joop Folkers aanwezig om de ins en outs te vertellen over het vissen op zeebaars, zowel vanaf de kant als vanuit de boot. Zaterdag zal Bart Bullinga e.e.a. uitleggen over het bouwen van spinners, streamers en jerkbaitvissen. Ook het NKS team van de Hengel Discount Gigant zal aanwezig zijn. Tjeerd van de Ploeg en Henk Tuininga zullen de nieuwste dropshot- en verticaaltechnieken demonstreren voor zowel stilstaand als stromend water.

Gedurende 22 en 23 mei as. kun je dan ook terecht met al je vragen en kun je in de diverse waterbakken zien hoe kunstaas beweegt en gevist kan worden.


Joop Folkers zal alle ins en outs over zeeebaars vertellen.

 
Tevens worden er diverse films afgespeeld in “de bioscoop” en door de specialisten zullen er lezingen worden gehouden waar ondermeer de nieuwe zeebaars-DVD van Joop Folkersgepresenteerd zal worden. 

Tot slot, vergeet uw funny’s tijdens deze dagen niet want er  is veel kunstaas voor te krijgen voor. Gezelligheid staat voorop! Gratis parkeergelegenheid en een eigen bar met koffie, fris en broodjes staan klaar.

Voor meer informatier: klik hier.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 402
Willem Moorman -
image description
*** VIDEO **** Stingersysteem enkele haak.
Willem Moorman -
image description
Lekker genieten bij VVP Verhuur/Visserslust
Willem Moorman -