Spectaculaire nieuwe locatie en pilottrip van Visreis.nl

Spectaculaire nieuwe locatie en pilottrip van Visreis.nl

Regelmatig hoor je collega vissers of vrienden de vraag stellen. “Heb je dat programma op National Geographic wel eens gezien? Met die tonijnen?”

En om eerlijk te zijn. Iedereen heeft een of zelfs meerdere afleveringen van deze serie gezien. ‘Wicked Tuna’. Super spectaculair als ze die grote bauwvintonijnen aan de haak slaan en uiteindelijk ook weten te vangen. Dan ga je je zelf afvragen of je dat zelf ook zou lukken? Maar ja het zijn beroepsvissers dus dat is niet voor mij weggelegd.

Maar dat is niet zo! De mannen bij VISREIS.NL zijn de laatste tijd nadrukkelijk aanwezig en manifesteren zich op een positieve manier met goede en nieuwe locaties. En nu komen ze weer met een spectaculaire visreis.


Super spectaculair om een bauwvintonijnen aan de haak te slaan.

VISREIS.NL introduceert een nieuwe locatie waar je gericht op blauwvintonijn kunt vissen. Het gaat om Nova Scotia in Noordwest Canada. Prince Edward Island is de uitvalsbasis waarvandaan maar liefst 5 verschillende boten klaar staan om te in de periode medio juli tm medio oktober gericht te vissen op blauwvintonijn.

De kapiteins mogen per boot 1 vis per jaar aan land brengen. Alle andere vissen moeten verplicht worden terug gezet. Dus alle visserij is Catch & Release. In de golf van St Lawrence direct achter het grote eiland Newfoundland ligt deze foerageerplaats van de blauwvintonijnen.


Vier deelnemers per boot .

 Vissen van 400 tot wel 1.000 lbs! Extreem spectaculair en nu gewoon bereikbaar vanuit je luie stoel. Kijk maar eens op de website www.visreis.nl en laat je verbazen door de kracht en schoonheid van deze vissen. Deze extreme visserij kan standup maar ook vanuit de stoel.

Aan jou de keuze maar welke keuze je ook maakt het wordt de drill van je leven. De mannen van VISREIS.NL willen proberen om een pilottrip te organiseren. Hiervoor zijn minimaal 7 of anders 11 deelnemers benodigd.


‘Wicked Tuna’.

Deze mogelijke reis start op 3 oktober en je komt op 10 oktober terug. Per 4 deelnemers staat er 1 boot ter beschikking en wil jij onderdeel uitmaken van deze elite club die we op voorhand “The Duth Tuna Wrestlers” noemen kun je je aanmelden via info@visreis.nl of bel Joris Nieuwenhoff op 0628-308345.

Als deze pilottrip door gaat komt er een uitgebreid verslag op Totalfishing te staan met alle belevenissen van die week. Wees er snel bij want op = op en de eerste aanmeldingen zijn al binnen! Normaal kost dit 2.895 euro per persoon maar is voor deze speciale reis 2.745,- euro per persoon.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -