Speciale Boilie: “African Oranges”

Persbericht Pro Line: Win prachtige prijzen met de grandioze WK-Aktie van Pro Line!

Speciale Boilie: “African Oranges”:

Deze boilie is gebaseerd op een van onze succesrecepten die we niet langer voor jullie geheim willen houden. Dit is volgens ons dan ook het gepaste moment om deze speciale boilie te introduceren. De boilie bevat een mengeling van aroma’s die zorgen voor een geweldige geur en smaak.

 

De combinatie van pure Afrikaanse Chocolade voor een verfijnde smaak samen met de zoetsappige Orange flavour is een van onze best bewaarde geheimen. Met zijn knaloranje kleur laten wij zien welk team wij in Zuid-Afrika supporten. Wordt ook supporter van onze jongens en vis met deze boilies, dan maak je kans op een geweldige prijzen!

De boilie is verkrijgbaar in 5kg-emmers, duidelijk te herkennen aan hun unieke uitstraling door het speciale oranje Pro Line logo. Wij willen graag laten zien welk team wij tijdens het WK in Zuid-Afrika supporten. Dit doen we door een speciale gelimiteerde WK-cap uit te geven.

Je krijgt deze exclusieve cap helemaal gratis bij een emmer “African Oranges” boilies. Laat zien dat ook jij supporter bent van onze jongens door hem tijdens een fotoshoot op te zetten, dan maak je kans op prachtige prijzen!

De totale prijzenpot van de foto-actie heeft een waarde van bijna € 4.300,-!

De volgende prijzen zijn te winnen met de speciale foto-actie:

- Hoofdprijs Voor een jaar lang gratis Pro Line aas!!! Ter waarde van € 1.597,75*
- 2e prijs  Een 2.70 mtr. Commando Rubberboot, ter waarde van € 949,00
- 3e prijs  Een Pro Series: The Bivvy, ter waarde van € 549,00
- 4e prijs  Een Compact Rod Pod - Complete Kit, ter waarde van € 249,00
- 5e prijs  Een Ultra Lite Bedchair XXL, ter waarde van € 189,00
- 5x  Een “African Oranges” aaspakket, ter waarde van € 124,80

* Deze prijs bestaat uit 200kg “African Oranges boilies & 5 potjes “African Oranges” Pop-Ups.

Stuur je vangstfoto’s waarbij jij laat zien dat je een oranjesupporter bent door de speciale Pro Line WK-Cap op te zetten naar wk@proline-products.nl. De foto’s zullen zowel op onze site www.proline-products.nl/wkaktie als op de site www.karperwereld.nl geplaatst worden. Onder de ingestuurde foto’s worden de bovenstaande prijzen verdeeld.

Kijk de WK-Finale op een gloednieuwe 42 Inch LCD-TV van LG!!!

Daarnaast krijg je bij elke emmer die je koopt een antwoordkaart. Stuur deze antwoordkaart ingevuld naar ons op en onder de ingestuurde kaarten verloten wij van Pro Line namelijk een nieuwe LCD-TV van LG! Hierbij mag je zo vaak meedoen als je wilt, dus vergroot je kansen…

Verkrijgbaar bij de deelnemende Pro Line dealers:

- 5kg Emmer 20mm “African Oranges” boilies met gratis WK-Cap  € 38,95
- Fluor Pop-Ups “African Oranges” 20mm – 100gr.    € 7,95
- Speciaal gelimiteerd WK T-Shirt in de maten: M, L, XL, XXL  € 14,95

Laat dus ook zien dat je oranjesupporter bent! De actieproducten van Pro Line zijn verkrijgbaar bij de deelnemende Pro Line dealers die op de speciale WK Site vermeld staan. De actie loopt vanaf 3 april tot en met 6 juli. De prijswinnaars zullen in het weekend van de WK-finale bekend gemaakt worden.

Meer informatie: www.proline-products.nl