Speciale actie bij de Lezers Voordeel Club!

Kijk- en leesplezier verzorgd door Hengelsporthuis.com

Verzamelaars van hengelsportliteratuur én sportvis dvd’s opgelet: Speciale actie bij de Lezers Voordeel Club!

Bij de verwoede lezers onder de Nederlandse én Vlaamse sportvissers is de Lezers Voordeel Club van Hengelsporthuis.com al jarenlang zeer in trek dankzij het interessante aanbod aan literatuur en films. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want het gaat hier om de meest complete, overzichtelijkste én voordeligste webshop in het Nederlands taalgebied.

Naast meer dan 80 prachtige sportvisboeken, boordevol met informatie óf literaire hengelsporthoogstandjes, zijn er ook uiterst leerzame en sfeervolle dvd’s te verkrijgen over iedere discipline die de sportvisserij rijk is. Je vindt er meer dan 85 dvd’s, en daartussen zit beslist voor iedereen wat wils.

Speciale actie!
Met de feestmaand december in aantocht maakt de Lezers Voordeel Club het u nóg makkelijker én voordeliger om een bestelling te plaatsen. Met directe ingang kunt u namelijk een bestelling plaatsen zónder de verzend-/verpakkingskosten te betalen. Dat scheelt u dus gelijk al € 3,50! Leg nu dus gerust uw ‘wintervoorraad’ aan voor de vorst toeslaat, of leg die ene fraaie titel alvast apart als decembercadeau voor je partner of vismaat!

Voor een totaaloverzicht van alle titels: klik hier. Meer interessante sportvisinformatie vindt u terug op: www.hengelsporthuis.com