image description

Speciale aanbieding ZUID EGYPTE!

Visreis.nl

Speciale aanbieding ZUID EGYPTE!

Visreis.nl heeft nu een speciale aanbieding in de periode van juni tm september 2018. Ga lekker met je maten genieten van een heerlijk relaxte visserij met mooie tropische vissen als wahoo, barracuda, tonijn, dentex, mahi mahi en ga zo maar door.

Dus pak je zonnebrand en zwembroek maar vast in en boek snel voor deze lekkere zomeraanbieding.

Je wordt opgehaald vanaf de luchthaven van Marsa Alam met een privé taxi. Vervolgens leef je 6 dagen en 6 nachten aan boord van de rijk uitgeruste 22 meter lange moederboot. De boot beschikt over GPS, fishfinder, generator, marifoon en volledige cartografie van de Rode Zee.De boot beschikt over drie tweepersoonskamers, twee douche / toilet combi’s. Verder staat de gasten een ruim voordek, achterdek, terras en eetruimte bovendeks in de schaduw ter beschikking. Verder is er een TV met DVD, keuken en ze is daarmee perfect voorzien om een vissafari van een week of meer te hosten!Op het ruime schaduwrijke bovendek kun je na een dag hard vissen onder het genot van een drankje heerlijk relaxen en de zon zien ondergaan en de sterren bewonderen. De boot wordt gevaren door een ervaren kapitein die deze wateren goed kent. Aan boord zijn ook duikbrillen en snorkels aanwezig om na het vissen te genieten van de indrukwekkende riffen en haar bewoners.

Bij deze ‘vissafari’ richt de visserij zich op het trollen en bodemvissen. Trollen met name overdag en bodemvissen ‘s avonds en ’s nachts. Deze optie biedt de mogelijkheid om comfortabel te vissen en kennis te maken met de verschillende vissoorten in de de Rode Zee.

Optioneel kan er vanaf het voor- en achterdek  gejigd en gepopperd worden wanneer men dicht genoeg de verschillende riffen komt. Voor de vissers die niet specifiek willen popperen of jiggen en voor een eerste kennismaking met de Rode Zee is deze optie ideeal.

De laatste avond verblijf je in het Wady Lamy 4 sterren hotel op basis van all inclusive (behalve alcohol) en wordt je de volgende dag weer naar de luchthaven gebracht.

     regulier    aanbieding    korting    totale korting

  • 4    1795    1440    355    1420
  • 5    1495    1200    295    1475
  • 6    1295    1080    215    1290

Deze prijzen zijn in euro’s, voor 1 week en exclusief vluchten. Deze kunnen we snel en eenvoudig boeken met TUI en de vlucht duurt maar 5 uurtjes en je zit al in een heerlijke tropische verrassing.

Verder bieden we voor dezelfde periode de Red Sea Fishing Box aan voor 300 euro in plaats van 500 euro per week.Kijk voor meer informatie over deze reis op de webpagina https://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/zuid-egypte/ of lees de uitgebreide digitale brochure https://www.visreis.nl/files/2018/04/Zuid-Egypte-versie-8.pdf

ANDEREN LAZEN OOK