Special Boten & Motoren

Special Boten & Motoren

Publishing House & Facilities -uitgever van de vier specialistische hengelsportmagazines Dé Roofvis, Dé Karperwereld, Witvis Totaal en Zeehengelsport en in opdracht van Sportvisserij Nederland  tevens van Hét Visblad-  heeft voor de tweede maal de special Boten&Motoren gratis toegezonden aan haar abonnees.

De abonnees van Zeehengelsport en Witvis Totaal hebben deze extra uitgave al in huis, die van Dé Roofvis en Dé Karperwereld ontvangen hem bij het eerstvolgende nummer.

Maar liefst 64 pagina’s dik is deze speciale uitgave geworden, die volledig is gewijd aan visboten en de bijbehorende motoren, elektronica en accessoires. Wie een visboot wil kopen of al met een boot(je) vaart, treft in deze special een uiterst informatief overzicht van wat er momenteel in Nederland en België op de markt is aan voor sportvissers interessante nautische producten.

Koopt u de bovengenoemde tijdschriften in de boekwinkel, kiosk of hengelsportspeciaalzaak of wilt u extra exemplaren, dan kunt u deze interessante uitgave desgewenst gratis downloaden van www.publishinghouse.nl

Wilt u ‘life’kennismaken met de meest van deze producten, dan is een bezoek
aan de  “Fair for Lure & Fly 2008’ op 13 en 14 september a.s. op het
Eiland van Maurik (bij Tiel) een echte aanrader!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -