Snoekstudiegroep op Visma…

Persbericht Snoekstudiegroep

Snoekstudiegroep op Visma

De Snoekstudiegroep Nederland België, SNB, zal met een eigen stand op de hengelsportbeurs Visma in Rotterdam aanwezig zijn. Alle leden en belangstellenden kunnen met hun vragen, opmerkingen, suggesties of gewoon voor een “bakkie koffie” terecht op onze stand.

Ledenwerfactie
Evenals tijdens de beurs in Utrecht vindt nu ook weer een mooie ledenwerfactie op onze stand plaats. Uit iedereen die zich tijdens Visma inschrijft als lid van de SNB wordt per dag één persoon geloot. Hij of zij kan een keuze maken uit drie dingen:

•    Een dag gratis vissen met de boot onder begeleiding van een gids.
•    Een schitterende Rozemeijer onthaaktang t.w.v. € 50,--.
•    Het lidmaatschap dit jaar gratis t.w.v.  € 25,--.

Leden meeting
Voor het eerst zal de SNB op haar stand ruimte maken om een ontmoetingsplaats te zijn voor onze leden. Voor hen hebben we een lekkere bak koffie en kunnen we even bij kletsen of vragen en suggesties bespreken. U wordt als lid en ook als belangstellende van de SNB dan ook van harte hiervoor uitgenodigd.



Films en foto’s
Op een groot formaat scherm zullen via een beamer foto’s en films, meestal specifiek van de SNB en haar activiteiten, getoond worden. Grote snoeken op foto, maar ook films over bijvoorbeeld onze bellyboot visdag, een prima instructiefilm over de kieuwgreep en mooie drils van fraaie vissen, zullen worden vertoond.

Belangenbehartiging snoekvissers
De SNB maakt zich al meer dan 25 jaar druk voor de snoek, haar biotoop en een goede visserij door sportvissers. In die functie is de SNB buitengewoon lid van de landelijke organisatie Sportvisserij Nederland. Al jarenlang stond de SNB op de grote hengelsportbeurzen in ons land en dus ook nu weer tijdens Visma op 1, 2 en 3 maart in de Ahoy hallen te Rotterdam.

Waar vindt u ons?
U vindt de stand van de SNB tijdens Visma in Hal 3 op standnummer 314. We staan dichtbij diverse roofvisstands en –activiteiten en vrijwel naast Sportvisserij Nederland.

Graag tot ziens op onze stand.