Snoekerijen nummer 130 Hardcore rivier snoeken met de bellyboot

Snoekstudiegroep   

Snoekerijen nummer 130  

Hardcore rivier snoeken met de bellyboot en meer

Vanaf 10 juni hebben alle leden van de SNB weer de volgende editie van ons prachtige magazine Snoekerijen ontvangen. Dit keer nummer 130 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Snoekvissen op de rivier is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet met de bellyboot. Nick Landman heeft zich er in gespecialiseerd en in deze editie vertelt hij hoe hij dit aanpakt.

Daarnaast neemt Wim Russchen ons mee in de wereld van de crankbaits. Wat zijn dat nou eigenlijk en hoe vis je ermee?

Ook de zin en onzin van super lichtgewicht hengels komt in een uitgebreide, technische bijdrage van Ingmar Boersma aan de orde. Want… Kun je met zo’n licht hengeltje nog wel grote rovers de baas?

Twee actuele onderwerpen passeren ook de revue: Ten eerste neemt visgids Mike Dijkstra ons mee tijdens zijn visserij met Mast Planerboards. Je ziet ze mondjesmaat steeds vaker in ons Nederlandse vis-landschap maar hoe werkt het eigenlijk en wat zijn de voordelen?

Ten tweede praat Frans Oomen ons bij over het gebruik in de praktijk van de nieuwe P.E. lijnen. Wanneer en hoe zet je ze in?

Natuurlijk zitten er nog veel meer bijdragen in deze editie zoals nieuws uit ons regio’s met o.a. een verslag van een avond in Groningen/Drenthe met Derkbaits en aankondigingen van activiteiten voor het komende najaar in Noord Holland en Overijssel.

Ook onze visgidsen actie komt langs met dit keer een verslag van een visdag met niemand minder dan Willem Stolk en de kans om gratis mee te gaan vissen met Sean Wit van White Label fishing.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Vacature Projectmedewerker wedstrijden
Marc Borst -
image description
Snoekerijen 133
Marc Borst -