Snoekerijen nummer 128; Boottrailers, het Volkerak, panorama-fotografie en meer…

Persbericht SNB 

Snoekerijen nummer 128; Boottrailers, het Volkerak, panorama-fotografie en meer… 

Vanaf 26 november zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad Snoekerijen van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 128 met deze keer weer veel afwisselend roofvisnieuws voor iedereen.

Een leuk artikel met tips voor beginnende polder vissers bijvoorbeeld of een prachtig sfeer verhaal met werkelijk schitterende panorama-fotografie. Maar ook weer eens een 'echt SNB verhaal'. De grootformaat van deze editie werd namelijk tijdens één van de recent gehouden visdagen van de SNB in Noord Holland gevangen. Arjan Frerichs ving daar zijn nieuwe PR snoek en vertelt er over in deze editie.

Ben je bezig met de aanschaf van een boottrailer, wacht dan even tot deze Snoekerijen is verschenen. Wij brengen in deze editie een uitgebreide review waarin we op een aantal belangrijke zaken rondom de aankoop van zo’n trailer in gaan.

Ook een mooie bijdrage van Joris Willems die in gaat op de beproevingen tijdens een visreis naar Scandinavië is zeker het vermelden waard. Last but not least is weer te lezen over de voortgang rondom onze acties aangaande het Volkerak. Er zijn prima resultaten bereikt en dat is voor een groot deel aan de SNB te danken. Je leest meer in Snoekerijen 128.

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de SNB-activiteiten zoals de komende praktijk visdagen, de evenementen in de regio’s en onze visgidsen actie. Dit keer maak je als SNB-lid kans op een gratis dag vissen met niemand minder dan Willem Stolk!

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -