image description

Snoekerijen nummer 127:  Gratis vissen in Zweden, Spinnerbaits, onze Pike Experience en meer…

Persbericht snoekstudiegroep.nl

Snoekerijen nummer 127: Gratis vissen in Zweden, Spinnerbaits, onze Pike Experience en meer…

Vanaf 17 september zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad Snoekerijen van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 127 met deze keer weer veel afwisselend roofvisnieuws voor iedereen.

Om te beginnen kun je als lid van de SNB zelfs gratis vissen in Zweden. Lees in de komende Snoekerijen hoe je hier kans op maakt, want, je moet er natuurlijk nog wel iets voor doen. Maar ook tijdens ons jaarlijkse roofvisevent de Pike Experience op 2 oktober a.s. maak je tijdens de verloting kans op een visreis naar Zweden.



Daarvoor hoef je, behalve loten kopen, helemaal niets te doen om er kans op te maken. In Snoekerijen 127 lees je veel info over de Experience in Almere. Tevens in dit nummer een mooie bijdrage van Jarno Dingerink over spinnerbaits. Hij vertelt het nodige en betrok ook een viertal andere 'spinnerbait-cracks' bij zijn verhaal. 

In de komende editie van ons magazine lees je ook een bijdrage van Ingmar Boersma waarin hij in gaat op de verschillende shadvormen en welke je waarvoor in zet. Overweeg je een nieuw roofvis landingsnet te kopen, wacht dan even tot Snoekerijen verschenen is. Hierin staat een uitgebreide review van een behoorlijk aantal grote netten. 

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de SNB-activiteiten zoals de komende praktijk visdagen, de evenementen in de regio’s en onze visgidsen actie met ook weer een verslag van een voorgaande gids dag.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl