Snoekerijen nummer 124   Vissen met dood aas, een zeer bijzondere streamer en meer…

Persbericht Snoekstudiegroep

Snoekerijen nummer 124 

Vissen met dood aas, een zeer bijzondere streamer en meer... 

Vanaf 28 november zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 124 met deze keer weer een waar feest aan roofvisbijdragen.

De winter staat voor de deur. Traditioneel een tijd waarin veel roofvissers het met dood aas proberen. Logisch dan ook dat in dit nummer maar liefst drie artikelen over dit onderwerp te vinden zijn.

Techniek, materiaal en een praktijktest van de Sidefloat, het komt voorbij in deze editie. Maar natuurlijk vind je ook een fotoverslag van de Pike Experience en uitgebreide verslagen van onze andere activiteiten.

Heel bijzonder is de bijdrage over een unieke streamer waar een emotioneel verhaal bij hoort. Een verhaal waaruit blijkt dat vissen zo veel meer is dan alleen het vangen van een (grote) vis.

Of wat te denken van een Grootformaat waarin een karpervisser na zijn mega-snoek-vangst vast en zeker om gaat naar het roofvissen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -