Snoekerijen nummer 121, afwisselende artikelen en…

Persbericht Snoekstudiegroep   

Snoekerijen nummer 121, afwisselende artikelen en…de unieke SNB Ledenpas voor trouwe leden 

Vanaf 27 februari zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad 'Snoekerijen' van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen.

Nummer 121 met deze keer weer veel nieuws van en over de SNB en prachtige vistechnische artikelen. Extra vermelding is waard dat dit nummer al weer dikker is geworden. Opnieuw vier pagina’s erbij wat nu een totaal van 64 maakt!

Daarnaast, het is al aangekondigd, de SNB introduceert dit jaar de unieke SNB Ledenpas. Deze pas is speciaal bedoeld voor trouwe leden en geeft hen korting en voordeel bij een aantal leveranciers in hengelsportland.

De groep deelnemers aan deze ledenpas actie blijft groeien. Met deze editie van ons magazine wordt de pas aan de leden meegestuurd.

Een mooi artikel over het snoek vissen op (buitenlandse) rivieren van Jouke Jansma, een uitstekende bijdrage van Sjoerd Beljaars over het wel en wee van fluorocarbon als snoek-onderlijn of wat dacht je van Henk Graafsma, die ons iets vertelt over het vissen met de vlieg versus de jerkbait.

Natuurlijk vind je ook het tweede deel van de uitgebreide kano- en kajaktest en diverse visdagverslagen vanuit de regio’s en praktijkdagen. Dit is maar een greep uit dit wederom dikkere nummer van ons prachtige magazine.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -