Snelvaartzone op Mercury Days 2014

Persbericht Mercury

Snelvaartzone op Mercury Days 2014

Na het succes van de afgelopen twee jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2014 aan. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 april in Aalsmeer (bij Leimuiden), voorafgaand aan de Week van de Watersport  (14 tot en met 21 april).
 
De doelstelling blijft gelijk: mensen aantrekken tot de watersport door hen de mogelijkheid te geven om mee te varen met veel verschillende type boten die zijn uitgerust met verschillende type Mercury buitenboordmotoren, MercuryMercruiser of Mercury Diesel inboardmotoren, en hiermee de watersport echt te beleven en te ervaren.
 

Dit jaar nog meer testboten.
 
Dit jaar zal het accent meer liggen op de mogelijkheid van het proefvaren met boten. Een ideale gelegenheid om boten te testen of gewoonweg lekker te genieten. Kortom, een ontspannende dag met de Mercury familie.
 
Dit jaar willen we nog meer testboten in het water leggen en door de nabijheid van de snelvaartzone zullen we een maximaal aantal bezoekers de kans geven om watersport aan den lijve te ondervinden. 
 

Een ontspannende dag met de Mercury familie.
 
Alle watersportliefhebbers die de Mercury Days willen bezoeken, kunnen zich inschrijven op de website http://www.mercury-marine.eu/mercury/nl/. 
 
Bezoekers kunnen activiteiten en attracties verwachten op en aan het water, zowel voor kinderen als voor volwassenen met wakeboard/waterski demonstraties, een springkasteel voor de kinderen en natuurlijk is er muziek, eten en drinken.
 
 
Download je gratis toegangskaart en vind meer informatie op www.mercury-marine.eu
 
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -