SNB Promotieteam uitgebreid met Willemijn Schonenberg

Persbericht SNB  

SNB Promotieteam uitgebreid met Willemijn Schonenberg  

Inmiddels is bij de meeste roofvissers het SNB Promotieteam wel bekend. Het Promoteam 'acteert' overal in Nederland en Vlaams België waar door bijvoorbeeld verenigingen, winkeliers, federaties of door eigen SNB regio’s om bijstand wordt gevraagd. Het team levert maatwerk met bijvoorbeeld bijvoorbeeld praktijkdemo’s, visdagen en lezingen. 
 
Met ingang van heden kunnen wij u met trots melden dat Willemijn Schonenberg (27) is toegetreden tot het SNB Promotieteam. Willemijn vist nog geen jaar, maar is nu de voor snoekvissers magische meter grens al gepasseerd. Een prestatie die menigeen haar niet nadoet en eentje die een talentvolle visser doet vermoeden. Zij stelt zichzelf kort voor:
 
“Hoi, ik ben Willemijn Schonenberg, 27 jaar en sinds augustus 2013 fanatiek visser. Mijn opa viste vroeger enorm veel op karper. Mijn vader is een enorme liefhebber van big game fishing maar vist ook erg graag op snoek. Hij ging vroeger regelmatig op visvakantie met mijn broer. 
 

Willemijn is 'hooked' aan de snoek.
 
Twee jaar geleden ben ik voor het eerst meegeweest op een vistrip naar Ierland, zelf ving ik toen niks. Maar omdat het daar zo enorm mooi is ben ik afgelopen jaar, zomer 2013, weer gegaan met mijn vriend Maurits. 
 
Rond die tijd zijn we met zijn tweetjes begonnen de Kagerplassen af te struinen naar mooie snoeken. En dit lukte. Sinds augustus 2013 hebben we samen al meer dan 100 snoeken in de boot gekregen. Ik was al snel 'hooked'. 
 
Kijkend naar mijn opa, vader en broer zit het vissen in mijn genen, en ik vind dan ook niks mooier dan een dagje heerlijk trollen samen met mijn vriend om wat joekels het water uit te krijgen. De ontspanning en de enorme plotselinge spanning van het moment dat je beet hebt, heerlijk!”

ANDEREN LAZEN OOK