image description

SNB Pike Experience, hét roofvisevent van de lage landen

SNB  

SNB Pike Experience, hét roofvisevent van de lage landen  

Nog een week te gaan en op zondag 1 oktober gaat het grootste, meest praktijkgerichte en gezelligste roofvisevent van het jaar weer van start.

De SNB Pike Experience is een traditie geworden op de eerste zondag van oktober. Ook dit jaar weer gratis en ook dit keer weer vol met standhouders en nieuwigheden. Mis deze ‘roofvisreünie’ dus niet.

Win twee elektromotoren
Tijdens de wereldberoemde tombola kun je dit jaar maar liefst twee elektro motoren winnen. Tijdens de eerste trekking maak je kans op de 24V 80 lbs Minn Kota Traxxis met een waarde van zo’n  €1000,--.

De klapper tref je tijdens de tweede trekking waar je het risico loopt om de Minn Kota Terrova 55 lbs i-Pilot frtonttroller mee naar huis te mogen nemen. Deze knaller heeft een waarde van rond de €1830,--. Daarnaast zijn natuurlijk nog vele andere prijzen te winnen, variërend van hengels, molens en reels tot enorm veel soorten kunstaas. 

Winkels en groothandel
Dit jaar is een flink aantal grote en kleinere winkels aanwezig waar je allerlei spullen direct kunt kopen. De grote winkels zijn dit jaar Hengelsport Rien de Wolf uit Amsterdam en Hengel Discount uit Oldemarkt. Speciaal voor de vliegvisserij zijn Smartlures en Big Streamers aanwezig om deze groep roofvissers te bedienen.

Daarnaast tref je bedrijven als BFT Shop, Snoekspinners, Laars en Co. Lureparts of een van de vele zelf bouwers die handgemaakt kunstaas leveren. Kijk op onze website voor de vele nieuwtjes die gepubliceerd zijn en houd de site en onze Facebook pagina in de gaten. Voor alle informatie is ook een aantal groothandels aanwezig. Denk aan namen als Shimano, Westin, Fox, Saenger, ABU Garcia, Pike Master Lures en meer. 

Primeur in het water
Tijdens ons event is de hagelnieuwe elektromotor voor onder je bellyboot, de Float Plus, te zien maar ook te testen. Dat is de kracht van dit event t.o.v. alle andere beurzen: Je kunt het niet alleen bekijken maar ook zelf alles testen op en aan het water.

Test de Float Plus want er zijn enkele complete bellyboten met waadpak en flippers om je te overtuigen van dit prachtige product. Naast deze primeur is dit jaar een groter aantal watersportbedrijven dan ooit aanwezig.

Denk aan de boten van Crestliner, Marcraft, Ultraskiff o Starweld bijvoorbeeld of de trailers van Vanclaes. Of wat te denken van de trapkano’s van Hobie Kajak. Je kunt er allemaal mee het water op om het zelf te beleven.

Dat geldt ook voor de nieuwste apparatuur op fishfinder- en fronttroller gebied. Stap bijvoorbeeld aan boord bij één van de aanwezige visgidsen waarvan enkelen de nieuwste snufjes aan boord hebben. 

Presentaties, veiling en tweedehands markt
Deze drie activiteiten trekken altijd de aandacht bij de Pike Experience. Gedurende de dag geven enkele experts op hun eigen gebied een praktijk demonstratie op of aan het water over vistechnieken en materialen.

Ook is er dit jaar weer een veiling met meer veilingstukken dan vorig jaar. Kijk voor een voorproefje op onze website.

Tenslotte is daar natuurlijk de bekende tweedehands markt. Iedereen kan hier zijn overtollige spullen proberen te verkopen of voor weinig aan ander materiaal komen. Dit 'event binnen het event' is al vanaf het begin van het bestaan van de SNB een publiekstrekker van jewelste.

Mis dit en nog veel meer moois op roofvisgebied niet en zorg dat je er met al je vismaten bij bent op 1 oktober in Almere.

Gegevens:
Zondag 1 oktober 2017
10.00 – 17.00 uur
Toegang en parkeren GRATIS
Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -