SNB manifestatie komt terug

DE SNB MANIFESTATIE KOMT TERUG.
 
Na enkele jaren van goede samenwerking met Publishing House, VNV en Sportvisserij Nederland heeft de Snoekstudiegroep Nederland-België(SNB) besloten niet meer deel te nemen aan de organisatie van de Fair for Lure & Fly. Wel zullen we daar met een kleine stand aanwezig zijn.

We gaan onze eigen manifestatie weer in ere herstellen.

Op zondag 13 september 2009 houdt de SNB weer de zo bekende eigen manifestatie, met het echte SNB gevoel, voor alle leden. De manifestatie wordt gehouden in de ruime zalen van The Pride, IJsselmeerstraat 1,
1271 AA Huizen NH, centraal gelegen, gratis parkeren en een restaurant met vooroorlogse prijzen. Gratis toegang voor alle SNB leden en gratis parkeren. Aanvang 10.00 uur, restaurant open om 09.00 uur.


 
Hoofdsponsor is Rentenaar Hengelsport met een uitgebreide sortering roofvisartikelen en kunstaas, met veel speciale aanbiedingen. Voorzitter Arno van Zon geeft een presentatie over de visie van de SNB voor de komende jaren.
Lezingen van Bertus Rozemeijer, Jan Eggers, Dietmar Isaiasch en Robert-Paul Wolters.

SNB-workshops, waar specialisten zelf kunstaas maken.  Cees van Straaten,  Aad Dam, Hans en Tim Koopman maken pluggen en jerkbaits en Anne Brommer bouwt spinners. Verder is Roofvisnet als online hengelsportmagazine aanwezig, net als Marco Kraal met stand van Sportvisserij Nederland en kunstschilder Remco van de Berg.
Jeugdstand met jeugdonderwerpen en een heuse ‘drilmachine’. Ook bestaat er voor de jeugd de mogelijkheid tot het maken van stalen onderlijntjes.

De SNB stand wordt bemand door SNB-bestuursleden.

De hengelsportgroothandels Rozemeijer, Shimano, Pure Fishing en Beavercreek zijn met een stand aanwezig en tonen hun nieuwste artikelen voor het komende seizoen.

De Grote 2e handsbeurs
Het aanbod is breed en interessant. Je krijgt goed geld voor je overtollige hengelspullen.
Voor de 2e handsbeurs gelden de volgende regels: Goederen voorzien van een duidelijk label met naam en prijs. 10% van het verkochte bedrag is voor de SNB. De goederen liggen er op eigen risico.

Tombola
De enige echte tombola met veel prijzen is weer terug. Loten kosten e 5,- per 5 loten.

SNB Leden hebben deze dag gratis toegang. Niet-leden betalen e 5,-.Niet-leden die deze dag lid worden, krijgen de betaalde e 5,- terug.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -