SNB manifestatie 2012


Persbericht SNB Manifestatie 2012

SNB manifestatie 2012

Op zondag 2 september 2012 houdt de SNB weer de zo bekende eigen manifestatie, met het echte SNB-gevoel, voor alle leden.
 
De manifestatie wordt gehouden in de ruime zalen van ‘The Pride’, IJsselmeerstraat 1, 1271 AA Huizen NH. Centraal gelegen, gratis parkeren en een restaurant met vooroorlogse prijzen. Aanvang 10.00 uur. Het programma is veelzijdig, uitgebreid en geheel gericht op het vissen op snoek.


Fox Rage met diverse nieuwe producten.
 
Hoofdsponsors zijn Handy Fish, Hengelsport Arnhem en Hengelsport Heerhugowaard met een uitgebreide sortering roofvisartikelen en kunstaas, met veel speciale aanbiedingen. De hengelsportgroothandels Shimano, Fox Rage, Pike XL, Q-baits, Pike Master Lures, Rozemeijer en Pure Fishing staan er met de nieuwste producten. 

 
SNB-workshops met Anne Brommer, Jack van de Mortel, Hans en Tim Koopman.

Verder treft u er Arjan Terpstra, Roofvisnet/Rovers, Derk van de Molen, Rusky, Zwolse sportvisacademie, Kajaks, VNV, Sweden Fishing en Danny Geysen de dieptemetergoeroe. Specialisten maken en verkopen daar kunstaas, en geven gerichte informatie over het vissen op roofvis met snoek in het bijzonder.


 
Verder zijn er lezingen van Bert Schouten, Bente Marsch, Pike XL, Marco Kraal en Dietmar Isaiasch.

Grote tweedehands markt, dé plaats om van je overtollige hengelsportmaterialen af te komen! Neem de spullen die je zelf niet meer gebruikt mee, maak er goed geld voor en koop weer wat nieuws.
 
Tot slot is er de enige echte SNB-verloting met veel prijzen.
 
Voor verdere info zie
http://www.snoekstudiegroep.nl 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Dreamfisher Proefdag Eiland van Maurik
Willem Moorman -
image description
*** VIDEO **** Stingersysteem enkele haak.
Willem Moorman -