Skarnsundet speciale aanbieding! Gratis visboot!

Persbericht Visreis.nl  

Skarnsundet speciale aanbieding! Gratis visboot!  

Als exclusief agent voor Nederland en België voor de locatie Skarnsundet hebben we deze locatie eind maart een bezoek mogen brengen. Samen met Michel Rijnberg en John Smit van de Dutchanglers en hengelsportjournalist Thomas Sintobin hebben we hier een paastrip van vier dagen gemaakt om de verschillende opties en mogelijkheden te onderzoeken.

En dat zijn er heel veel. En dat is nu precies wat deze locatie zo bijzonder maakt. Je zit midden in Noorwegen maar je vist nog steeds op zee. Uitval dagen door wind zijn vrijwel ondenkbaar en er zijn in hoofdlijnen twee mogelijkheden om te vissen.
1.     Bootvissen
2.     Kantvissen

Bootvissen
Voor het bootvissen zijn hier ook weer verschillende soorten denkbaar. Dat is bijvoorbeeld het trollen langs de kust op koolvis, kabeljauw, zeeforel en pollak.

Of het vissen op dieptes van 100 tot 150 meter op leng. Of driften rondom ondieptes op koolvis, pollak en kabeljauw en dat zijn dus al drie verschillende productieve manieren van vissen!

En dan zijn er voor de liefhebber ook nog eens vier viskajaks te huur die een extra dimensie bieden voor het vissen op deze locatie.

En voor al deze visserij geldt dat het hoofdzakelijk met licht materiaal kan worden uitgevoerd.

Speciale aanbieding! Gratis visboot!
Voor de snelle beslissers hebben we een speciale aanbieding voor een aantal specifieke periodes.
 
28 mei tm 4 juni 2016
2 tm 9 juli 2016
30 juli tm 6 augustus 2016
De hele maand september 2016
 
Boek in de genoemde periodes een hele week een appartement en je krijgt er kosteloos een 17 voet Oien visboot met 30 pk motor bij. Dat is een kortingen van een dikke 40% op de totaalprijs.
 
Kantvissen
Naast de reguliere bootvisserij in het voorjaar en de zomer is Skarnsundet ook zeer bekend vanwege de zeer goede kantvisserij.

In de nabijheid van deze locatie zijn meerdere hotspots om vanaf de kant te vissen.

Vanaf oktober tm maart is dit zelfs de hoofdactiviteit hier. Vanaf de kant worden veel verschillende soorten maar met name ook in forse formaten gevangen.

Kabeljauwen tot 10 kilo komen regelmatig voor maar denk ook aan de koolvis, schelvis, pollak, maar ook de meer illustere soorten zoals gevlekte haai, Spaanse hondshaai, heilbot, tarbot, wijting, heek en zelfs de draakvis laat zich hier regelmatig vangen. In totaal zijn er al meer dan 30 soorten zeevis gevangen.

Daarnaast zijn er ook verschillende stekken die je actief kunt bevissen met relatief licht materiaal en kunstaas wat een leuke actieve bezigheid is. Ter plaatse is diepgevroren aas te koop zoals zeepieren, makreel, haring en andere soorten. Daarnaast kan je bij laag water ook zelf pieren steken.
 
Als klap op de vuurpijl is het ook nog mogelijk om van mei tm september te vissen op snoek en forel in de lokale meren en op zeeforel en zalm in ondere andere de rivier de Vardelselva op respectievelijk 30 en 45 minuten rijden afstand.
 
Als we al deze verschillende soorten visserij bij elkaar optellen komen we tot maar liefst acht verschillende manieren om hier te vissen! Hoeveel diversiteit wil je hebben? En dat alles voor zeer scherpe prijzen en mooie appartementen direct aan het water!
 
Verder zijn er voor het kantvissen twee speciale en aantrekkelijke pakketten samen gesteld.
 
Pakket 1. Volledig gegidst
-       7 nachten verblijf in appartement inclusief bedlinnen en handdoeken
-       Inclusief eindschoonmaak, water en elektra
-       Retour transfer van en naar de luchthaven van Trondheim
-       Ter plaatse een VW Transporter voor max 5 personen inclusief benzine
-       1 strandhengel 4 meter en 1 spinhengel 2,7 meter tot 120 gram per persoon (molens en lijn zelf mee te nemen)
-       1 strandsteun per 2 vissers
-       Dagelijks wordt je door de gids naar de betreffende vislocatie gebracht en volledig geïnstalleerd en op de hotspot gezet. Op de afgesproken tijd komt de gids je dan weer ophalen.
 
Deze optie is vooral voor nieuwe vissers een interessante optie en kost € 600,- per persoon bij 4 deelnemers voor een volledige week.
 
Pakket 2. Zelf verzorgde kantvisserij
-       7 nachten verblijf in appartement inclusief bedlinnen en handdoeken
-       Inclusief eindschoonmaak, water en elektra
-       Op de eerste dag krijg je een volledige rondleiding in de regio van ongeveer 4 uur waarbij alle locaties worden getoond en de juiste stekken worden aangewezen.
-       Verder krijg je een duidelijke kaart mee van de verschillende kantvislocaties zodat je prima zelf ook uit de voeten kunt. Vanaf 2017 worden hiervoor Ipads meegegeven om op de exacte locatie te komen
 
Deze optie is vooral voor ervaren vissers die hier al eens zijn geweest een interessante optie en kost € 1.000,- voor een groep van 4 deelnemers. Wil je de VW Transporter erbij huren voor een week bedragen de kosten € 400,- exclusief benzine.
 
Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op.
 
Visreis.nl
Joris Nieuwenhoff
Tel: 0628 – 308 345
Mail: info@visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -