Shimano uiteraard weer op Visma 2010

klik om naar de website te gaan

klik om naar de website te gaanPersbericht Shimano

Shimano uiteraard weer op Visma 2010

Dit jaar is Shimano wederom op de Visma en dat zal niet onopgemerkt blijven. De gereserveerde standruimte biedt voldoende ruimte om het brede gamma aan producten op een passende manier te presenteren. De stand belooft weer een regelrechte eyecatcher te worden.

Direct bij binnenkomst zal de Shimano stand opvallen door zijn professionele en hoogwaardige uitstraling. Iedere dag zal er weer een delegatie van Shimano teamleden en consultants op de stand aanwezig zijn, om al uw vragen te beantwoorden.

Op de verschillende afdelingen zullen tevens demonstraties gegeven worden door oa.: Willem Stolk, Alijn Danau, Koen Koops, Ron Steyvers, Ton Ruijs, Cor Kraaij, Felix van der Marel, Peter Negerman en vele andere. Het topmerk G.Loomis zal dit jaar wederom op de Visma aanwezig zijn om, en zal de nieuwe 2010 collectie presenteren.

Op de G.Loomis stand zullen diverse Pro staffers aanwezig zijn. Op donderdag zullen Guido Vinck en Patrick de Schutter aanwezig zijn om al uw vragen op gebied van het vliegvissen te beantwoorden. Tevens zullen er op de andere dagen vliegbind demo’s gegeven worden door Ruben Groenendijk. Mis het niet en breng een bezoekje aan de stand.

Op de stand vindt u naast een representatieve selectie van het Shimano assortiment tevens de producten van de merken G.Loomis, Rapala, Storm, BlueFox, Power Pro, Sufix, Williamson en Plano.

Shimano
De Shimano TwinPower SW molen, diverse nieuwe Baitrunner modellen zoals de Baitrunner D, de zeer exclusieve hengels uit de Ultra range, Aspire CX spinhengel serie, de Speedmaster AX feederhengels, de Diaflash XTR-A Matchhengels, de zeer mooie vaste hengels uit de Gen-X serie zoals de 13 meter lange Fireblood, Shimano Tribal XTR-B karperhengels, Speedmaster AX karperhengel, Shimano Luggage series, Technium Invisitec vislijnen en nog veel meer nieuwe Shimano producten.

G.Loomis
Naast de nieuwe vlieg- en roofvishengels, zoals de nieuwe MAX GLX “Czech Nymph” vliegenhengel, kunt u tevens de nieuwste G.Loomis kleding en luggage bekijken. Op de stand ligt de allernieuwste G.Loomis 2010 catalogus alvast voor u klaar.

Rapala
De nieuwe Rapala pluggen zoals de award winnende, Rapala MaxRap en de Flat Rap. Verder zijn er nog de nieuwe versies en uitbreidingen van de bestaande Rapala vangers. Nieuwe kleuren en formaten zoals bijvoorbeeld de grotere broer van de Rapala Glidin’ Rap  en de kleinere versie van de veelbesproken X-Rap Subwalk.

 

Storm
Het kunstaasmerk Storm is dit jaar stevig uitgebreid met o.a. nieuwe pluggen, zoals de Thunderslide Shad en de 3-delige Kickin’ Stick, en shads zoals de levensechte Live Kickin’ Shad. Verder zijn er natuurlijk de bekende softplastics voor het dropshotten te vinden.

Power pro
Deze superieure gevlochten lijn staat bekend om zijn hoge afschuurweerstand, lange levensduur, excellente lijngeleiding en zijn gladde en egale structuur. Verkrijgbaar in de kleuren: Moss Green, Hi Vis Yellow, White en Phantom Red.

Sufix
De Duraflex monofiele competitie lijn en Matrix Pro; Oersterke 100% ronde Dyneema lijn en verkrijgbaar in zowel groen als in een ‘metered color’ Uitvoering. Daarnaast is er ook een groot assortiment aan hooklink materiaal om alle soorten onderlijnen te knopen; o.a. diverse snel zinkende onderlijnmaterialen met een stijve, kinkbestendige, afstripbare mantel en een Dyneema kern zoals Stiff Silt, Camfusion en Kameleon en ook de traditionele gevlochten materialen ontbreken niet; o.a. Ballistic, Magician en nog veel meer.

Reden genoeg om de Shimano stand een bezoek te brengen om alles te weten te komen over de noviteiten van 2010.

Shimano: Standnr. 207 - hal 2 - Voor meer informatie kijk op de website van Shimano.