Shimano team levert topprestatie

Persbericht Shimano

Shimano team levert topprestatie

Zaterdag 14 en 28 mei jl. werden de selectiewedstrijden voor het NK, oftewel de federatieve kampioenschappen (federatie Randmeren), gevist op de Arkervaart nabij Nijkerk. De diverse trainingen hadden al aangetoond dat het een moeilijke visserij zou worden. De visserij zou waarschijnlijk bepaald worden door de brasem.

Bij de eerste wedstrijd waren het dan inderdaad ook voornamelijk de brasems die het resultaat bepaalden. Met slechts 7 sectorpunten na de eerste wedstrijd werd door het Shimano witvisteam een goede stap richting het NK gezet. De tweede wedstrijd moest natuurlijk nog wel gevist worden om definitief uitsluitsel te geven, maar met zo’n laag aantal punten uit de eerste wedstrijd in het achterhoofd, ging dat helemaal goed komen.


D. Friederichs, C. Surquin, T. Post, T. Lupsen en R. Steijvers.

De tweede wedstrijd gaf een compleet ander beeld, want er kon nu over het gehele parcours kleine vis gevangen worden. Door een unieke prestatie, dat wil zeggen alle sectoren te winnen, waren de heren van het Shimano witvisteam ook de tweede wedstrijd een maatje te groot voor de andere vissers en werden ze verdiend federatiekampioen. Het team zal op zaterdag 1 oktober, door deze indrukwekkende kwalificatie, het Nederlands kampioenschap vissen. De wedstrijd zal op het Noord Willemskanaal te Vries gehouden worden.


Ton Post, Dieter Friederichs en Thijs Lupsen.

Naast de geweldige teamprestatie was er ook nu weer individueel succes. Dieter Friederichs werd overall eerste en Ton Post en Thijs Lupsen werden respectievelijk tweede en derde. Ron Steijvers en Christiaan Surquin moesten ‘genoegen’ nemen met plek 5 en 6!

Al met al een prestatie om trots op te zijn. Shimano feliciteert het team dan ook van harte. Als u de mannen van het Shimano team in actie wilt zien en/of de producten waar ze mee vissen zoals de Fireblood vaste hengel, zet dan 1 oktober alvast in uw agenda.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -