Shimano op Fair for Lure & Fly 2011

Persbericht Shimano Europe

Shimano op Fair for Lure & Fly 2011

Shimano is aankomend weekend natuurlijk van de partij bij de Fair for lure & fly. De producten uit het uiterst succesvolle YASEI-concept zullen te zien zijn en beide dagen zullen Willem Stolk en Chris Bloemert aanwezig zijn om tekst en uitleg hierover te geven.

Binnen de YASEI-range zitten alle hengels die nodig zijn voor de verschillende roofvissen en technieken. YASEI-hengels zijn met passie ontwikkeld en gemaakt. Doordachte hengels met micro geleideogen en uiterst licht. Alle hengels zijn strak en snel, maar buigen toch. Door het gebruik van HPC (High Pressure Carbon) is dit mogelijk. Je moet dit echt zien en voelen…

Naast hengels is er ook flink wat nieuw kunstaas te zien op de stand. Zo zullen er diverse nieuwe Rapala en Storm producten te zien zijn. Shads met ribbels waarop Trigger X gel kan worden gesmeerd, wat geluid en geur produceert. De feromonengel werkt gewoon, want de specifieke feromonen triggeren de roofvissen om aan te vallen.

De shads zijn zowel voor het verticalen, werpen en dropshotten en voorzien van kleine gaatjes. Deze gaatjes zijn op maat geplaatst zodat je precies weet waar het dregje moet komen. Erg handig en uiterst effectief. Natuurlijk is er weer alle tijd om rigs te maken. Willem Stolk en Chris Bloemert zullen dit graag voor iedereen doen.

Tevens zal het Shimano Trout team aanwezig zijn om alle laatste artikelen en technieken te demonstreren op het gebied van forelvissen in Nederland. Zo laten ze de producten zien waar ze mee vissen en demonstreren tevens het gebruik van de uiterst effectieve producten van Trigger X zoals de Feromonen Gel en Trigger X forellendeeg.

Naast de Shimano, Storm, Rapala en Trigger X producten zullen ook de vlieg- en roofvisproducten van het topmerk G.Loomis aanwezig zijn. Naast de producten zullen de diverse G.loomis Prostaffers aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de producten en technieken. Zo zullen toppers als Eddy Pattipeilohy en Semih Egemen u alles vertellen en laten zien over het vliegvissen en zullen Wim van der Velde en Eric Marteijn u de laatste roofvisproducten laten zien.


Shimano en G-Loomis, direct aan het water te vinden.

Iedereen is weer van harte welkom op de Shimano stand die als vanouds te vinden is op het buitenterrein aan het water (Standnummer 57).