Shimano op Carp Zwolle 2015

Persbericht Shimano

Shimano op Carp Zwolle 2015 

Ook dit jaar is Shimano natuurlijk op Carp Zwolle te vinden en dat zal zoals gebruikelijk niet onopgemerkt blijven.

Iedere dag zal er weer een delegatie aan Shimano Tribal teamleden op de stand aanwezig zijn, om al je vragen te beantwoorden en hun geheimen met je te delen. Tribal teamleden zoals Alijn Danau, Remond van Dijk, Lizette Beunders & Bianca Venema en vele andere staan klaar om je op het gebied van onderlijnen, hoofdlijn en molenkeuze, set-ups, aaskeuze etc. te adviseren.

Kom dus langs op de Shimano stand, om vóór het seizoen begint volledig op de hoogte te zijn van de laatste materialen, technieken en aas zodat je alles uit het nieuwe seizoen kunt halen en wellicht in 2015 je recordvis vangt.

Op de stand zal er naast een representatieve selectie van de Shimano, PowerPro en Dynamite Baits producten ook iets nieuws onthuld worden. Mis het niet en breng een bezoekje aan de stand.

Naast nieuwe producten zullen er ook diverse acties op de stand zijn.

Zo zijn er per dag voor de eerste 150 VIP gasten gratis carpy groene Shimano caps met 3D Shimano logo gratis af te halen en kan je samen met je vismaat meedoen aan de WCC Aktie. Hoe doe je mee? Heel simpel: vertel in 30 seconden waarom Shimano jou en te vismaat als koppel naar Lac de Madine in Frankrijk moet sturen! Simpel toch?

Kom dus naar de Shimano stand en doe mee en wie weet vis jij dit jaar de World Carp Classic samen met je vismaat.

Shimano – Stand 448 – Hal 4

Check voor de laatste informatie de Shimano Tribal Facebook pagina

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -