Shimano op Carp Zwolle 2012

Persbericht Shimano Europe

Shimano op Carp Zwolle 2012

Dit jaar is Shimano wederom op Carp Zwolle en dat zal zoals gebruikelijk niet onopgemerkt blijven. De stand belooft weer een regelrechte eyecatcher te worden. Naast de representatieve selectie van het Shimano, Sufix en Plano karperassortiment vindt u nu ook de producten van de topmerken ACE en Dynamite Baits op de stand. 

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Shimano 2 grote namen uit Engeland laten overkomen. Zo is Terry Hearn – een absolute grootheid uit Engeland en één van de allerbeste karpervissers aller tijden te vinden op de Shimano – Dynamite - ACE stand, vergezeld door de bekende karper crack Iain Macmillan.


Terry Hearn…


... En Ian Macmillan zijn ook aanwezig op de stand van Shimano tijdens Carp 2012.

Natuurlijk zal er ook iedere dag weer een delegatie aan Shimano Tribalteamleden op de stand aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en hun geheimen met u te delen. Alijn Danau, Marc Westenberg, Rick Warren, Ronny Kivit & Bart Voeten en vele andere staan klaar om het hemd van het lijf gevraagd te worden. Er zullen diverse demonstraties gegeven worden op het gebied van onderlijnen, montages, hoofdlijn en molenkeuze, set-ups, aaskeuze etc.

Kom dus langs op de stand, om vóór het seizoen begint volledig op de hoogte te zijn van de laatste materialen, technieken en strategieën zodat u alles uit het nieuwe seizoen kunt halen en wellicht in 2012 uw recordvis vangt.

Voor overige informatie, ga naar de site van Shimano.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -