Shimano op Carp Zwolle

Persbericht Shimano

Shimano op Carp Zwolle

Net als de voorafgaande edities is Shimano weer aanwezig op Carp 2011. Op de stand kunt u alle informatie krijgen over de producten van Shimano, PowerPro, Sufix en Plano. Op de stand zijn natuurlijk de molens, hengels, accessoires, kleding en lijnen te vinden.

Er zijn diverse nieuwe molens te zien waaronder de nieuwe Baitrunners: de nieuwe Super Baitrunner XTR-RA en de Baitrunner D, die zeer in de smaak zullen vallen bij menig karpervisser. Ook zijn er de nieuwe Biomaster en Navi XT-B modellen te bewonderen en de Limited Edition Tribal 10000 XTA.

Naast nieuwe molens is er een groot assortiment aan Shimano karperhengels te bewonderen. De nieuwe Tribal Extreme, Long Cast en Carp hengels. Daarnaast is tevens de nieuwe Beastmaster BX karperhengelserie te zien.

Daarnaast zullen doorlopend knoopdemonstraties worden gegeven met de topkwaliteit onderlijn materialen van Sufix door Marc Westenberg en Marc v/d Helm. Tevens kunt u vragen stellen over de te gebruiken materialen, hoofdlijnen en leaders aan Alijn Danau, Rick Warren en Peter Urscheler. Voor al u vragen over molens en onderhoud kunt u terecht bij Bert van Heerde van het Shimano Technical Support team.

Sufix presenteert de nieuwe Fluorocarbon Wind-on leaders die als enige op de markt van 100% Fluorocarbon zijn gemaakt. Deze zijn zeer makkelijk in het gebruik en kunnen het verschil maken tussen vangen en blanken. Verder is de nieuwe Tribal kleding en luggage op de stand te vinden.

We zien u graag bij ons op de Shimano stand nr 39 in de eerste hal.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -