Shimano niet op VISMA 2012

Shimano niet op VISMA 2012

Om teleurstellingen te voorkomen en onduidelijkheden weg te nemen, geeft Shimano aan dit jaar (2012) niet op Visma aanwezig te zijn. De reden voor het ontbreken van Shimano op de hengelsportbeurs is het feit dat de beurs wederom te laat op de kalender staat.

Zo laat, dat men een grote groep bezoekers mist, omdat deze nog graag gebruik maakt van een open roofvis-seizoen dat kort daarna sluit. Ook het drastisch teruglopende bezoekersaantal rechtvaardigt een grote investering, welke de VISMA als beurs met zich meebrengt niet langer. De laatste edities was dat ook al aan de orde en met pijn in het hart moest toch besloten worden dit jaar verstek te laten gaan.

André Piters – sales manager Shimano:
 
Bij Shimano hebben we het motto: als we het doen, doen we het goed. We hadden in afgelopen jaren al geconstateerd dat er meer minnen dan plussen waren betreffende de beurs, maar je wilt winkeliers en consumenten ook niet in de kou laten staan, vandaar dat we afgelopen edities gewoon op de beurs aanwezig waren.

Nu de situatie echter niet verbeterd en we steeds meer redenen kwamen om niet op de beurs aanwezig te zijn, hebben we de knoop doorgehakt. Gezien die economische situatie anno 2012 vinden we het dan ook niet verantwoord om toch te gaan. We zullen dit jaar op andere manieren de behoeften van winkelier en consument beantwoorden en nog actiever zijn bij plaatselijke evenementen. Tevens zullen wij flink meer investeren in een beurs zoals Carp Zwolle die 4 en 5 februari a.s. plaatsvindt.