Shimano met vele highlights op Carp 2009

Shimano met vele highlights op Carp 2009

Dit jaar is Shimano wederom op Carp en dat zal niet onopgemerkt blijven. Shimano komt dit jaar met een primeur; op de stand zal exclusief de allereerste Shimano Tribal DVD getoond worden. Het assortiment zal weer op een passende manier gepresenteerd worden en tevens zijn er Shimano- Tribal-leden aanwezig.

Shimano

Er zullen nieuwe molens getoond worden waaronder de nieuwe Baitrunners en Bigpit modellen (o.a. de nieuwe Aero Technium XT-B). Daarnaast kunt u de nieuwe Tribal XT-B en de Vengeance Specimen hengels vinden op de Shimano stand. Ook het uitgebreide Tribal Luggage assortiment zal aanwezig zijn op Carp 2009.

Nieuw dit jaar op de Shimano stand, is het Sufix pakket, dat bestaat uit een uitgebreide range lijnen voor de karpervisserij. Speciaal voor deze visserij bevat het Sufix pakket de Duo Core lijn; Gemaakt met de speciale co-extrusion technologie. Deze superlijn is volledig gecamoufleerd en is zeer sterk en duurzaam. Daarnaast is er ook een groot assortiment aan karpermateriaal om alle soorten onderlijnen te knopen.

Highlight details:

Shimano Baitrunner DL & ST – “De nieuwe klassiekers”

Shimano introduceerde reeds twee nieuwe vrijloopmolens; de economisch geprijsde Baitrunner DL en de Baitrunner ST. Baitrunner - het origineel - heeft in 30 jaar tijd ongekende technische en optische ontwikkelingen doorgemaakt. De Baitrunner legende is gebaseerd op technologische perfectie. Met een prijskaartje vanaf slechts € 64,95 zijn Shimano Baitrunner molens nu voor iedereen bereikbaar. De enige vraag die over blijft is: Welke wordt het? Beide modellen zijn verkrijgbaar in twee klassieke maten: 6000 en 10000.
De Baitrunner DL en ST molens zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Shimano-dealer.

Shimano Baitrunner

Shimano BigPit Molens – “Ultieme functie en top design”

Deze serie molens, die zich kenmerkt door de grote spoelcapaciteit, is zeer geliefd
bij karpervissers. Door de robuuste constructie van deze molens in combinatie met de vooruitstrevende Shimano technologieën zijn deze molens perfect voor het vissen op lange afstanden.

Aero Technium XT-B

De Aero Technium 12000 XT-B is niet alleen een schoonheid, met zijn gunmetal-grijze kleur, maar ook technisch stelt deze molen een absolute standaard. Een enkele draai aan de Hollowtech slinger geeft al een indicatie van de kracht van het uitermate soepel lopende binnenwerk. Met een gewicht van 620 gram en voorzien van 7 Shielded A-RB kogellagers, Slow Speed Oscillation en Aero Wrap is de perfectie opnieuw dichter benaderd.

Shimano Technium

Shimano Karperhengels

Shimano Tribal XT-B Specimen

De hengel is ontworpen als gevolg van input van de Team Tribal-leden en is gebouwd met een ultra dunne XT300 Low Resin carbon met Biofibre blank als basis. Verder is de hengel afgebouwd met een mooie gunsmoke molenhouder, Fuji Titanium ogen en een grip die is voorzien van anti-slip krimprubber. Elke hengel wordt standaard geleverd met een robuust Hardwoods Green foedraal. Bekijk meer van deze hengel op de nieuwe Shimano Tribal ‘Guide to Carp Fishing’ DVD.

XT-B Specimen

Vengenance Specimen

De Vengeance karperhengels zijn opgebouwd uit XT30 blanks met robuuste Shimano HL SS dubbelpoots ogen, ABS tube rear handle grips en rubberen achtereindbeschermer. De Vibralock voorgrip zorgt er voor dat de visser een beter en directer contact heeft met de vis. Al met al is dit een serie die buitengewoon veel waar voor zijn geld biedt. Deze hengelserie is exclusief verkrijgbaar bij Carp Expert dealers.
Kijk voor verkoopadressen op
www.shimanocarpexpert.com

Vengeance


Shimano Tribal Extreme Luggage

Deze serie bestaat uit topproducten die sinds jaar en dag hun functionaliteit in de karpervisserij bewezen hebben. De tassen en foedralen zijn gemaakt van het robuuste en slijtvaste 3000D Cordura materiaal, zijn 100% waterdicht en bovendien zijn meerdere modellen voorzien van verharde zijkanten die ervoor zorgen dat de tassen in model blijven.

Xpander Carryall

Een perfecte tas die in alle behoeften voorziet. Het slimme Xpander systeem openbaart zich via een verborgen ritssysteem aan de onderzijde, waardoor de capaciteit van de tas met minimaal 60% wordt vergroot. De tas heeft verstevigde zijvakken met dubbele rits, een vak bovenop, een groot voorvak en een extra robuuste waterdichte bodem die ervoor zorgt dat hij te allen tijde overeind blijft staan. De tas heeft een verstelbare schouderband en twee handvaten met klittenbandsluiting.

Back Packs

Een hoop specimenvissers, vooral degene die voor korte sessies hele stukken moeten lopen, hebben liever een rugzak dan een grote carryall. Voor deze vissers heeft Shimano de 25 en 55 liter Tribal Extreme rugzakken in het assortiment. Voorzien van een waterdichte bodem, dik gevoerde schouderbanden, verstevigde zijvakken en een voorvak. Alle ritsen en banden zijn gemaakt van best mogelijke kwaliteit om een lange levensduur te waarborgen.

Foedralen

Met het Tribal XT 3+4 foedraal ben je in staat 3 opgetuigde en 4 losse hengels op te bergen en te vervoeren. Het foedraal heeft een versterkte bodem, twee buitenvakken, een dik gevoerde vertelbare schouderband en een hardplastic handvat. Ruim genoeg om met gemak de langste tweedelige hengels op te bergen.

De Tribal XT Combi Quiver zal vooral diegene blij maken die ooit eens tijdens het vervoer een kostbare hengel heeft beschadigd. Door middel van een slim afneembaar bovenstuk kun je de hengels eenvoudig en veilig opbergen. Eenmaal aangekomen op de stek, kan je het foedraal makkelijk openen. Om verlies te voorkomen zit de hoes vastgemaakt aan het foedraal. Het grote hoofdcompartiment kan de meest gangbare shelters, drie opgetuigde hengels in sleeves en reservehengels met gemak huisvesten. Tevens bezit dit foedraal buitenvakken, een stevige waterdichte bodem en een verstelbare en dik gevoerde schouderband.

Voor het combineren met de Quiver Combi en het XT Foedraal zijn er de Tribal XT Rod Sleeves. De sleeves hebben een rits over de gehele lengte en bezitten een speciaal loodvak. Beide versies zijn voorzien van een stevig hardplastic handvat.

Tribal Xtreme

Verder is er nog de Tribal XT 3 Rod Capsule. Ondanks zijn bescheiden voorkomen kan dit foedraal met gemak 3 opgetuigde hengels herbergen. Voorzien van gevoerde verdeelflappen, een extra verstevigd molenvak, drie loodvakken en een waterafstotende bodem. Het vak voor de landingsnet steel dient tevens als ruggengraat en biedt ruimte aan extra steunen en natuurlijk het landingsnet zelf. Alle ritsen en banden zijn van topkwaliteit.

Verder zijn er nog de Utility bags voor het opbergen van klein materiaal, een weegschaal tas, rigwallets, een boilietas en nog veel meer. Al met al een heel uitgebreid assortiment, voor en door de karpervisser.


Sufix Karpermateriaal

Voor de karpervisserij bevat het Sufix pakket de Duo Core lijn; Gemaakt met de speciale co-extrusion technologie. Deze super lijn is volledig gecamoufleerd en is zeer sterk en duurzaam.

Sufix

Daarnaast is er ook een groot assortiment aan karpermateriaal om alle soorten onderlijnen te knopen; o.a. diverse snel zinkende onderlijnmaterialen met een stijve, kinkbestendige, afstripbare mantel en een Dyneema kern zoals Stiff Silt, Camfusion en Kameleon en ook de traditionele gevlochten materialen ontbreken niet; O.a. Ballistic, Magician en nog veel meer.

Kom dus aankomend weekend naar de Shimano stand op Carp 2009!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -