Shimano Masterclass!

klik om naar de website te gaan

Persbericht Shimano

Dit weekend, zaterdag 8 mei is er een fantastisch leuk evenement bij de Shimano Carp Fishery in Altforst.

Shimano organiseert in samenwerking met Beet, Guru, Bait Tech en de locale visvereniging ‘De Duikelaar’ maarliefst 4 clinics/masterclasses die in het teken staan van de steeds populairder wordende method/commercial visserij. De commercial clinics zijn gratis en voor iedereen vrij toegankelijk.



Tijdens dit gratis evenement komt u alles te weten over deze zeer doeltreffende vistechnieken. Zo zullen diverse leden van de Shimano teams u aan de waterkant in de praktijk laten zien hoe ze vissen en welke materialen ze daarbij gebruiken. Daarnaast zullen er mensen van Shimano en Guru aanwezig zijn om de speciaal voor deze techniek ontwikkelde materialen te tonen.

Om het geheel compleet te maken zullen de mensen van HSV de Duikelaar aanwezig zijn met een kraampje waar u eten en drinken kunt kopen. Het evenement zal plaatsvinden van 10.00 tot 15.00 uur. Kom dus as. zaterdag 8 mei naar Altforst en mis het niet.

Zet de data voor de andere clinics/masterclasses vast in uw agenda, te weten 5 juni, 26 juni & 17 juli. Het adres van de Shimano Carp Fishery is: Ulandsestraat 6628 te Altforst.

Voor meer info klik hier.