Shimano European Trout Masters 2012

Persbericht deforelvisser.nl

Shimano European Trout Masters 2012

Op 29 en 30 september aanstaande organiseert Shimano in samenwerking met Forellenvijver Bergeinde de Shimano European Trout Masters. Tijdens dit geweldige evenement zullen 19 teams teams van elk 3 vissers uit heel Europa (waaronder België, Nederland, Duitsland, Groot Brittanië, Bosnië en Kosovo) strijden om gekroond te worden als de European Trout Masters 2012.

Daarnaast zal er ook individueel een winnaar uit de bus komen die met een waardecheque van € 1.000,- aan Shimano-producten naar huis gaat en zich een jaar lang de European Trout Master Individueel mag noemen.

De loting zal op zaterdag 29 september geschieden vanaf 07.00 uur. Er wordt op de eerste dag gevist van 09.00 – 17.00 uur en op de tweede dag vanaf 09.00 uur tot ‘s middags, waarna de prijsuitreiking zal volgen rond 17.00 uur.

Op 30 september rond de middag zal duidelijk worden welk team er met de titel European Trout Masters 2012 van door zal gaan. Na de middag zullen de 19 beste individuele vissers nog gaan strijden om wie er uiteindelijk individueel European Trout Masters 2012 zal gaan worden. Dat beloofd dus ook nog een zeer spannende strijd te gaan worden.

Ook U bent natuurlijk van harte uitgenodigd!
Dit is hét moment om te kijken hoe de allerbeste forelvissers een dergelijke hooggespannen wedstrijd vissen, wat voor materiaal ze gebruiken en technieken ze inzetten, om op het allerhoogste niveau mee te vissen.

Kortom, als u forelvisser bent en u wilt een unieke kans niet missen om te leren van de beste forelvisser, en u wilt meedelen in sfeer van het evenement, kom dan gerust kijken op 29 en 30 september bij de Shimano European Trout Masters bij Forellenvijver Bergeinde in Opoeteren (Nabij Maaseik) in België.

 

ANDEREN LAZEN OOK