Shimano European Trout Masters 2011

Persbericht Shimano Europe

Shimano European Trout Masters 2011

Op 1 en 2 oktober aanstaande organiseert Shimano in samenwerking met forelvisvijver De Berenkuil de Shimano European Trout Masters. Tijdens dit geweldige evenement zullen 6 teams uit België, Duitsland en Nederland strijden om gekroond te worden als de European Trout Masters 2011 en daarnaast zal er ook individueel een winnaar uit de bus komen die met een waardecheque van € 1.000,- aan Shimano-producten naar huis gaat en zich een jaar lang de European Trout Master Individueel mag noemen.

Het gaat een ware strijd worden die uitgevochten wordt door middel van het vissen van 12 manches van 40 minuten verdeeld over 2 dagen. De vijver wordt verdeeld in 2 delen waardoor er in 4 vakken gevist gaat worden,m dit om een zo eerlijk mogelijke wedstrijd te creëren. Uit de 12 selectiemanches gaat uiteindelijk het winnende team naar huis met de titel. Na deze teamstrijd blijven de beste 20 forelvissers over die in 6 finalemanches van 25 minuten strijden om de felbegeerde titel: European Trout Master 2011.

De eerste wedstrijddag wordt er gevist van 9 uur ’s ochtends tot 17 uur in de middag. Tussen de manches door is er steeds een pauze van 10 minuten. Op de tweede dag barst de strijd wederom los om 9 uur en zal aan het eind van de dag rond 17.30 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

Ook u bent natuurlijk van harte uitgenodigd om als toeschouwer dit spektakel bij te wonen. Dit is hét moment om te kijken hoe de allerbeste forelvissers een dergelijke hooggespannen wedstrijd vissen en wat voor materiaal en technieken ze inzetten, om op het allerhoogste niveau mee te vissen.

Kortom, als u forelvisser bent en u wilt een unieke kans niet missen om te leren van de beste forelvisser, én u wilt meedelen in sfeer van het evenement, kom dan gerust kijken op 1 en 2 oktober bij de Shimano European Trout Masters.

     
  • Datum: 1 & 2 oktober 2011
  •  
  • Plaats: Forellenvisvijver ‘De Berenkuil’ te Putten (Berencamperweg 11, 3882 SP Putten) www.berenkuil.com

ANDEREN LAZEN OOK