SHIMANO CATALOGUS 2008 NU VERKRIJGBAAR

SHIMANO CATALOGUS 2008 NU VERKRIJGBAAR

De nieuwe Shimano catalogus is weer verkrijgbaar. 180 Pagina’s boordevol nieuwe Shimano produkten en features!

Eerder dit jaar heeft Shimano al een tipje van de sluier opgelicht door het lanceren van de site www.ShimanoFireblood.com. Fireblood is een nieuwe, exclusieve serie hengels en molens. Produkten zonder beperkingen in design of compromissen op het gebied van kwaliteit en funcionaliteit.

Ook het bekijken waard is de nieuwe Stella FD molen. Deze werd in juni op de EFTTEX al beloond met de award voor “Best new reel”. Dat belooft wat..

Na twee jaar intensief samenwerken en ontwikkelen met DSM Dyneema is Shimano trots om de Aspire Dyneema Spinning en Aspire Dyneema Zoutwater te introduceren. De toepassing van van de nieuwe, tweede generatie Dyneema heeft het mogelijk gemaakt om een significant dunnere, gevlochten lijn te ontwikkelen met een hogere treksterkte. Een totaal nieuwe coating formule geeft de lijn een veel betere afschuurweerstand en kleurstabiliteit vergeleken met andere topmerken.
 
Nieuw voor 2008 is verder de Baitrunner Aero GTE-C. Bij deze nieuwe generatie is niet alleen de kleur gewijzigd, ook onderhuids is een aantal specificaties verder verfijnd om de reputatie van de Shimano Baitrunner vrijloopmolens hoog te houden.

Volgend op het waanzinnige succes van de Shimano P3 serie introduceert Shimano met trots de nieuwe vaandeldrager van deze serie, de Seido. Een verre van eenvoudige molen te noemen, maar door zijn prijs-kwaliteitverhouding past hij absoluut in de P3 serie. Uiteraard verkrijgbaar met zowel slip voorop als achterop.

Bij de vaste stokken vindt u modellen met nieuwe features zoals Safetyzone en ElastiGate. Safetyzone verbetert de compressiesterkte op kritische stress plekken tijdens het landen van vis. ElastiGate maakt het o.a. mogelijk elastiek snel te verwisselen of in te korten, zelfs tijdens het vissen.

Hyper Fishing Gear
Net als vorig jaar brengt Shimano ook dit jaar een aparte Hyper Fishing Gear catalogus uit met een nog verder uitgebreide serie viskledij.


Want verschillende visomstandigheden vragen om verschillende kleding. Nu met meer technische snufjes en toepassing van de laatste grondstoffen om de veeleisende hengelsporter nog beter te bedienen.

Dit alles en meer vindt u in de nieuwe Shimano 2008 catalogi, nu verkrijbaar bij uw Shimano dealer.


Uiteraard kunt u al onze nieuwe produkten ook terug vinden op internet. Surf naar:
www.shimano.com / www.ShimanoCarpExpert.com / www.ShimanoFireblood.com


Of bekijk de produkten “live” op de Shimano stand op de Hengelexpo (1-2 december in Kortrijk - België), de Visma (27-30 maart in Rotterdam) of bij uw Shimano dealer.

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -