image description

Seizoen gestart bij Cordes Travel

Cordes Travel  

Seizoen gestart bij Cordes Travel   

Yep het seizoen in Noorwegen, bij Cordes Travel visreizen, is nu écht begonnen. De diehard vissers gaan er voor, op zoek naar de grote dikke vette mega kabeljauw.

Dikke vette biggen vangen, in een prachtige witte natuur en met een TOPvisboot. Oh en geen veerboot naar Havoysund natuurlijk én uiterlijk rond 15:00 uur op de accommodatie, waar trouwens ook een restaurant is waar je echt goed kan eten.

Onze visgids Douglas, hoofdvisgids van Havoysund is elke dag met de groepen onderweg en doet zijn best om vissers de vangst van hun dromen te laten vangen. Verder is er een kleine winkel aanwezig met materialen, kun je hengels en drijf/warmtepakken huren en is de winkel op 300m lopen. Een huurauto is ook niet nodig want we regelen een transfer voor je. Vissen ter hoogte van de Noordkaap, dat wil toch iedereen wel eens doen?

De visgids gaat één dag geheel gratis met je mee aan boord en de andere dagen kun je achter hem aan varen, mocht er tijd zijn gaat ie nog eens met je mee. Douglas die gek is op stroopwafels is de jongste visgids in ons programma, maar een hele eerlijk, leuke en gezellige jongen die alles voor je doet en altijd zijn uiterste best doet.

De afgelopen dagen was het dus feest in Havoysund, mooi weer, niet veel wind en dikke vissen. Ok, het is wat koud, hahahaha dit is dan ook weer voor de echte bikkels, mensen die het uiterste willen meemaken.

Vangsten zijn geweldig, alleen gisteren al 3x 30kg kabeljauw, gevangen op de Big Bob en zoveel 20+ kabeljauw, dat ze niet meer te tellen zijn. Paar dagen geleden hadden zij ook al dikke vangsten van 30+ kabeljauw, er was er zelfs eentje die 142cm lang was en 30.6kg. Pffffff bijna 1,5m kabeljauw. 

De zwaarste kabeljauw vd afgelopen dagen was 32kg, meer wensen heb je dan toch niet?

Tja en als je dan geniet van die mooie natuur, af en toe een zonnetje, de witte bergen en je krijgt een paar keer bezoek van een walvis, dan is je visreis naar Havoysund toch geslaagd en weet je zeker dat je via Cordes Travel wéér de juiste keuze hebt gemaakt, want het is gewoon weer dik in orde.

Meer informatie over Havoysund Noord Noorwegen:  http://cordestravel.nl/havoysund-visreis-noord-noorwegen/ 

Wil je op de hoogte blijven vd laatste vangstberichten uit oa Nederland, België, Noorwegen en IJsland ? Kijk dan op www.Zeevisland.com 

Zien we jullie volgende week op de hengelsportbeurs Visma? Daar kunnen we al je vragen beantwoorden over een visreis naar bv Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama, Canada en vele andere bestemmingen.

Visma Hengelsportbeurs
23 - 24 - 25 maart
Ahoy Rotterdam
www.visma.nl 

Groetjes,
Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl 

ANDEREN LAZEN OOK