Search Jigheads bij Fauna Hengelsport

Persbericht Fauna Hengelsport 

Search Jigheads bij Fauna Hengelsport 

De Fiiish Black Minnow Search Jigheads zijn nu verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport! Fiiish is op dit moment het kunstaas voor de zeebaars, de resultaten die er in relatief korte tijd met het kunstaas van Fiiish zijn geboekt zijn werkelijk indrukwekkend!

De softbaits van Fiiish hebben niet alleen een fantastische actie, maar zijn ook nog eens bijzonder makkelijk in gebruik.

De speciale vorm van de Search jigheads zorgt ervoor dat de Black Minnow Shad schuin omhoog blijft staan, net als een azende prooivis. Tevens zorgt deze vorm voor extra stabiliteit bij het afvissen van de bodem.  De Search Jigheads zijn verkrijgbaar in 8 en 18 gram. Bestel ze hier..

Daarnaast heeft Fiiish de Black Minnow Color Box aan het assortiment toegevoegd. Deze box bestaat uit vier verschillende kleuren en is verkrijgbaar in een variant met natuurlijke kleuren en een variant met felle kleuren. Bekijk de Black Minnow Color Box hier..

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -